NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX
Puno parom naprijed

Svi poduzetnički pothvati Indire Levak: Od restorana i dizajniranja namještaja do najnovijeg projekta za sve željne zabave

Poznata pjevačica i poduzetnica uskoro će otvoriti beach bar na jednoj poznatoj plaži u Istri, a mnoge je iznenadilo ime koje mu je dala.

Poznata pjevačica i poduzetnica uskoro će otvoriti beach bar na jednoj poznatoj plaži u Istri, a mnoge je iznenadilo ime koje mu je dala.

Pjevačica, članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" i poduzetnica Indira Levak svako malo iznjedri novi projekt. Njezin najnoviji pothvat je beach bar u Istri kojeg je nazvala i prigodnim imenom - Colonia - po nekadašnjoj glazbenoj grupi u kojoj je pjevala niz godina.

"Ovog ljeta zabava je zagarantirana u COLONIA Beach Baru na plaži Martulina u Peroju", napisala je Indira na službenom Instagram profilu bara.

Koliko je vidljivo na fotografiji, Indirin bar na plaži, koja je nekada nosio naziv Paradiso, odlikuje se plavo-bijelim tonovima, a gosti se mogu opustiti na ležaljkama ispod suncobrana od pruća ili pak sjesti u udobne fotelje.

Čitajte i: Ponosna na svog Mireka: Indira se pohvalila uspjehom svog muža i ukazala na ono što mnogi privatnici u zemlji znaju

Iako je iz Colonije izašla 2017., Indira je svoj novi beach bar nazvala po grupi koja joj je promijenila život i vinula ju u zvijezde.

Inače, ovo nije Indirin prvi susret s ugostiteljstvom ili poduzetništvom općenito. Naime, prije otprilike 15 godina, Indira je otvorila pizzeriju i spaghetteriju istog naziva - Colonia koja je imala mnogo poklonika zbog vrsne ponude jela i zanimljive, klupske atmosfere. Ipak, 2007. godine restoran je prodala sada bivšoj voditeljici Ivani Šundov.

Radi punom parom

Prije tri godine sa sadašnjim suprugom Mirom Levakom uložila je u u pet apartmana u Istri, točnije u Fažani, koje iznajmljuje. Ono što je posebno kod ovih apartmana jest što ih je uredila namještajem koji je sama dizajnirala. Njezin namještaj pod nazivom brenda Indira Levak Dizajn proizvodi se u njezinom obiteljskom proizvodnom pogonu u Galovcu.

image
Indirini apartmani u Fažani opremljeni su namještajem koji sama dizajnira.
PRIVATNA FOTOGRAFIJA INDIRE LEVAK
image
Moderno uređenje apartmana poziva na druženje.
PRIVATNA FOTOGRAFIJA INDIRE LEVAK

Čitajte i: Poslovna žena s ciljem: Indira Levak radi punom parom, fanovima otkrila svoj recept za uspjeh

"Kod uređenja apartmana treba biti oprezan jer ne uređujete vlastiti dom, nego interijer u kojem će boraviti ljudi različitih afiniteta i ukusa. Vodila sam se ravnim linijama, minimalizmom. Namještaj je većinom od kovanog željeza koje obožavam kombinirati s kamenom, drvetom. Sofe i fotelje obučene su u baršun pastelnih boja, koje djeluju elegantno u prostoru. Dizajnirala sam i kuhinje po mjeri koje su se odlično uklopile. Moja posebna ljubav je dizajniranje vrtnog namještaja koji svi odmah primijete kad dođu u apartmane. Trudila sam se dizajnirati interijer da ne bude nametljiv, a opet da je moderan dizajn i ambijent ugodan oku", rekla je Indira u jednom intervjuu za Gloria.hr te priznaje da je radoholičarka, baš kao i njezin suprug.

image
Indirini apartmani nalaze se u Fažani u Istri.
PRIVATNA FOTOGRAFIJA INDIRE LEVAK

"Miro je povukao kada smo bili u fazi adaptacije i uređenja. Ja sam osmišljavala interijere i namještaj koji je trebalo proizvesti u našem pogonu. Birala sam pločice, sanitarije, fronte… ali na terenu je Miro odradio lavovski posao. Sad imamo agenciju i malu ekipu koja vodi sve poslove oko iznajmljivanja i održavanja apartmana", dodala je.

Linker
26. travanj 2024 00:35