Getty Images
Muška posla

Svi su se 'kidali od smijeha': Pogledajte kako se Novak Đoković našalio s Goranom Ivaniševićem

Šaljivi video, kojemu predviđamo da će postati viralan, podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives.

Da su društvene mreže i moderna tehnologija postale napast, osjetio je na svojoj koži i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.

Naime, za vrijeme leta avionom sa svojim kolegom, ponajboljim svjetskim tenisačem svih vremena - Novakom Đokovićem, postao je žrtva njegove zezancija. No, kako ne bi bilo zabune, i sam joj se na kraju dobro nasmijao.

Šaljivi video, kojemu predviđamo da će postati viralan, podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives, koja je napisala: "A jaaaadan. Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, tnx."

Đoković je, može se vidjeti u videu, trenera Ivaniševića čupkao za pramen kose i gurao mu prst u uho dok je ovaj spokojno spavao u avionskom sjedištu ustiju prekrivenih maskom. Na kraju ga je, nažalost, i probudio, no, ako je suditi po osmijehu koji je uputio u kameru, nije bio nimalo mrzovoljan zbog Đokovićeve šale,

Inače, srpski mediji prenose kako je obitelj Đoković sinoć priredila veliku proslavu povodom svih novijih Novakovih uspjeha, a posebno, naravno, osvajanja Australian Opena početkom mjeseca. Okupila se bliža i šira rodbina, ali i poznate osobe.

Goran Ivanišević, Dule Savić, Branka Nevistić, Savo Milošević ... samo su neki od poznatih koji su bili na ovom slavlju, dok je Novak sa suprugom Jelenom dočekivao goste u restoranu "obojanom" u crvenu boju zapaljenih baklji.

Linker
20. travanj 2024 01:07