Getty Images
Muška posla

Svi su se 'kidali od smijeha': Pogledajte kako se Novak Đoković našalio s Goranom Ivaniševićem

Šaljivi video, kojemu predviđamo da će postati viralan, podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives.

Šaljivi video, kojemu predviđamo da će postati viralan, podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives.

Da su društvene mreže i moderna tehnologija postale napast, osjetio je na svojoj koži i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević.

Naime, za vrijeme leta avionom sa svojim kolegom, ponajboljim svjetskim tenisačem svih vremena - Novakom Đokovićem, postao je žrtva njegove zezancija. No, kako ne bi bilo zabune, i sam joj se na kraju dobro nasmijao.

Šaljivi video, kojemu predviđamo da će postati viralan, podijelila je na svom Instagram profilu Ivaniševićeva supruga Nives, koja je napisala: "A jaaaadan. Kad nema mene, drugi mi gnjave muža, tnx."

Đoković je, može se vidjeti u videu, trenera Ivaniševića čupkao za pramen kose i gurao mu prst u uho dok je ovaj spokojno spavao u avionskom sjedištu ustiju prekrivenih maskom. Na kraju ga je, nažalost, i probudio, no, ako je suditi po osmijehu koji je uputio u kameru, nije bio nimalo mrzovoljan zbog Đokovićeve šale,

Inače, srpski mediji prenose kako je obitelj Đoković sinoć priredila veliku proslavu povodom svih novijih Novakovih uspjeha, a posebno, naravno, osvajanja Australian Opena početkom mjeseca. Okupila se bliža i šira rodbina, ali i poznate osobe.

Goran Ivanišević, Dule Savić, Branka Nevistić, Savo Milošević ... samo su neki od poznatih koji su bili na ovom slavlju, dok je Novak sa suprugom Jelenom dočekivao goste u restoranu "obojanom" u crvenu boju zapaljenih baklji.

Linker
01. svibanj 2024 17:22