Biljana Gaurina / Hanza media
njezin oslonac

Tajči slavi važan dan, a baka iz Zagreba udijelila je najbolji savjet: Plati svima po jednu rundu

Nekoć je s lakoćom osvajala top liste sa svojim hitovima i nastupala na Eurosongu, a sada već dulje vrijeme vodi mirniji obiteljski život. Zagrepčanka s američkom adresom Tatjana Cameron Tajči je novom objavom otkrila zašto je u životu neizmjerno zahvalna.

"Sretan 18. rođendan, riječi ne mogu opisati koliko te volim i koliko sam ponosna. Zahvalna sam što se raduješ jednostavnim stvarima i što me i u najtežim trenucima možeš nasmijati. To opet ne znači da se moraš smijati cijelo vrijeme. Ti ozbiljno, duboko, brižno, suosjećajno, kreativno, disciplinirano i duhovno biće. I najranjiviji dijelovi tebe su nevjerojatni. Volim te. Sretan rođendan!", napisala je najstarijem sinu Evanu glazbenica Tatjana Cameron Tajči. Baka Štefica također je čestitala unuku njegov 18. rođendan i naglasila da se to u Hrvatskoj slavi plaćanjem runde za sve.

Tatjana Cameron ima tri sina Evana (18), Dantea (16) i Blaisea (13), a u studenom 2017. suočila se s najtežim gubitkom u životu, izgubila je supruga Matthewa koji je preminuo od nepušačkog raka pluća.

Tatjana Cameron Tajci/Facebook

Prošle godine je u ljetnim mjesecima Tajči je boravila u Hrvatskoj. Organizirala je krstarenja "Retreat&Sea Cruise" koje su osim jedrenja nudila program duhovnog i osobnog preporoda za cijenu od 17 tisuća kuna, a ove godine je to ipak odgodila zbog koronavirusa.

Tajči je krajem prosinca prošle godine pokrenula špekulacije da je našla novu ljubav dvije godine nakon smrti supruga Matthewa Shanea Camerona. Riječ je o američkom glazbeniku Davidu Langleyu s kojim već neko vrijeme surađuje, a i privatno su nerazdvojni.

"Pronađite nekoga s kim se možete smijati. Iscjeljujuće je. Neka to bude netko kome jako dobro pozna bol jer će znati kada je vrijeme za smijeh, a kada vas pustiti da tugujete. David, hvala ti", napisala je Tajči ispod njihove zajedničke fotografije.

Čitajte i:

Veliko slavlje u kući slavne Tajči: 'Kao da je bilo prekjučer'

Naša slavna glazbenica u izdanju koje podsjeća na Nicole Kidman s početka karijere

Nakon što ju je izmučio uragan, Tajči se sjetila velike obljetnice: 'Tu sreću mogu mjeriti samo rođenjem sinova'

Linker
17. travanj 2024 09:51