Cropix
Živa legenda

Nakon što ju je izmučio uragan, Tajči se sjetila velike obljetnice: 'Tu sreću mogu mjeriti samo rođenjem sinova'

Nekad najveća zvijezda na ovim prostorima nije zaboravila veliki datum kada je kao mlada i nepoznata pjevačica pobijedila s kultnom pjesmom i plasirala se na Euroviziju te ušla u legendu.

Iako je u dalekoj Americi, naša velika pjevačka zvijezda prisjetila se svog ogromnog jubileja, 30 godina je prošlo otkako je Tatjana Matejaš Cameron prvi put nastupila s pjesmom "Hajde da ludujemo". Tim je povodom popularna Tajči objavila poruku i video namijenjenu svojim fanovima u domovini.

"Hvala na podršci svih ovih naših 30 godina, 3. ožujka 1990. zaista je bio velika prekretnica u mom životu... Sreća koja se jedino može mjeriti sa srećom rođenja mojih sinova. Ljubav koju sam u tom trenutku osjećala (kad sam pjevala "Hajde da ludujemo" u Zadru) bila je puno veća od mene...", napisala je na početku.

Zapresic, 170811.
West Gate.
Tatjana Matejas Tajci, pjevacica.
Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
Biljana Gaurina / CROPIX / Biljana Gaurina / CROPIX
Tatjana Matejaš Cameron

Ljubav, pozitivu i optimizam istaknula je kao najveće vrijednosti koje imamo. "Kad smo sretni i kad nam sve polazi za rukom, kad slavimo važne uspjehe, pobjede, a i naizgled 'obične' kave i susrete. Ali i onda kad život ne ide baš bajno, onako kako ga mi savršeno zamišljamo i onda kad prolazimo kroz periode koji ne izgledaju sjajno na stranicama društvenih mreža. I pogotovo kad smo umorni, i bezvoljni i obeshrabreni, držimo se i ne prepuštamo se strahu i tuzi. Budimo jedan drugome ljubav - ne samo u konceptualnom smislu, nego i praktičnom", raznježila se naša pjevačica.

"Ova moja poruka trebala je izgledati puno bolje, mama će mi reći da je zabrinuta jer izgledam umorno, ali vi znate da ja volim biti takva kakva jesam".

Pjevačica je objavom na Facebooku poručila da njezina obitelj nije bila zahvaćena uraganom, ali zbog oluje i od vijesti od prijatelja, nije mogla spavati te objasnila da zato nije uspjela u svom naumu snimanja posebnog videa za svoju veliku obljetnicu - 30 godina nakon izvedbe "Hajde da ludujemo" u Zadru, na nekadašnjoj Jugoviziji.

Facebook

"Svaka oluja čini nas samo jačima, nema očaja, ne smijemo se nikad predati strahu, bez obzira je li to korona virus, tornado ili druga nesreća. nikad se ne smijemo predati. Imat ćemo prilike slaviti i družiti se ove godine", poručila je Tajči u video poruci koju je objavila.

Pročitajte i:

Linker
23. travanj 2024 05:50