Instagram
DEČKO SAMO FOTKA

Tihana Lazović još nas muči sa Šri Lanke: 'Vratit će se rode, ali ti ne!'

Tihana Lazović, 29-godišnja hrvatska glumica čija karijera ne prestaje ići uzlaznom putanjom, i njezin 12 godina stariji dečko Branislav Trifunović, srpski glumac i brat još poznatijeg Sergeja Trifunovića, nesmiljeno uživaju na rajskim plažama Šri Lanke.

Na daleka i egzotična putovanja doista se ne isplati ići na kraće od deset dana, jer put traje dugo i valja posjetiti sve atrakcije na lokaciji (a tko zna i kad će se opet pružiti prilika otići na istu destinaciju, zar ne!?), pa tako i Tihana Lazović i Branislav Trifunović već gotovo dva tjedna objavljuju fotografije zbog kojih im mnogi zavide.

I dok u našoj regiji vladaju magloviti zimski dani, uz objave upozorenja o zagađenom zraku u metropolama, ovaj ljubavni par uživa u čistom moru, suncu i pijesku i ne kriju radost zbog posjete Šri Lanki. Kakav bezobrazluk... :)

Najbolje trenutke bilježe fotoobjektivom i sve objavljuju na svojim Instagram profilima, a u komentarima se javljaju i znani i neznani njihovi pratitelji. Tako je pjevačica Nina Badrić pokraj jedne Branislavove fotografije napisala: "Alo! Pa jel možeš biti zgodniji? Šta ljubav učini od čovjeka", a Tihani pratiteljica piše: 'Vratit će se rode, ali ti ne!'

Naša nagrađivana glumica rođena u Zadru, i srpski glumac, upoznali su se tijekom snimanja serije "Tajkun" u kojoj oboje igraju, a snimalo se u Beogradu. Ljubav se kuhala nekoliko mjeseci, no vezu nisu dugo krili - o čemu pričaju i njihovi profili na društvenim mrežama. Zajedno su već boravili u njezinom Zadru, odmarali su u Italiji, a ušli su skupa i u Novu godinu.

Tihana je prije ove veze šest godina bila s redateljem Ivanom Sikavicom, s kojim je i živjela, a i Branimir je imao nekoliko veza koje su bile javno poznate.

Linker
24. travanj 2024 02:48