Neugodna scena

Tom Hanks izgubio živce pred kamerama: Nakon što mu se žena spotaknula, napao nametljive fanove

Dok je par izlazio s večere, njih i njihove zaštitare okružila je nekolicina obožavatelja, koji su nasrtljivo tražili slikanje selfija.

Tom Hanks je pokazao svoju zaštitničku stranu, koja ne izgleda baš ugodno, kada se sa suprugom našao 'opkoljen' obožavateljima. Zbog gužve koja se stvorila glumčeva supruga Rita Wilson se spotaknula, na što je Tom zaštitnički kazao okupljenima da "odbiju". Par je izlazio iz restorana u New Yorku.

image

Tom i Rita u New Yorku su i večerali.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Slavni oskarovac trenutno je angažiran oko promocije svog najnovijeg filma Elvis, u kojem glumi menadžera slavnog pjevača - pukovnika Toma Parkera. Nakon premijere u Gracelandu, uslijedila je ona u New Yorku, upravo je tamo Hanks izašao sa suprugom u restoran.

Dok su izlazili s večere i šetali prema automobilu koji ih je čekao, par kao i njihove zaštitare okružila je nekolicina obožavatelja, koji su nasrtljivo tražili slikanje selfija.

image

Tom Hanks i Rita Wilson promoviraju njegov film.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Omiljeni glumac zabrinuo obožavatelje: Tom Hanks jedva držao mikrofon, teško ga je za gledati

U jednom trenutku Rita se spotaknula, jer ju je navodno jedan čovjek nespretno gurnuo, zatim mu je čvrstim tonom poručila - prestani. Na tu situaciju je Tom puknuo i povišenim glasom uz nekoliko psovki rekao da grupi da se odmaknu.

Video koji je objavljen na YouTube kanalu pokazuje cijelu scenu. Nakon što je Wilson ubrzala prema autu Tom se okrenuo mladićima koji su ih okružili i počeo vikati. "To je moja žena, odj***", zatim je ljutito pogledao prema grupi i dodao "Srušiti mi ženu". Nakon toga i Rita i Tom sjeli su u auto. Netko iz skupine odmah se ispričao. Na videu se može čuti: "Žao nam je zbog toga, Tom".

image

Tom Hanks naljutio se zbog nasrtljivih obožavatelja

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
14. travanj 2024 03:54