kakvi talenti!

Trojke osvojile zlatni gumb u Supertalentu, žiri oduševila bivša natjecateljica Života na vagi: ‘Prijavila sam se tek nakon što sam smršavila 60 kila‘

Mimo svih očekivanja, u šestoj audicijskoj epizodi Supertalenta voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan utrčali su među žiri i braći Šubarić stisnuli zlatni gumb koji ih direktno vodi u polufinale.

''Supertalent'' je među najgledanijim formatima ove jeseni uz koji je nedjeljom u prosjeku 720 tisuća ljudi, a show ostvaruje 49,1 posto udjela u gledanosti. Ispred žirija kojeg čine Martina Tomčić, Davor Bilman, Maja Šuput i Janko Popović Volarić i ove je nedjelje bilo vrlo uzbudljivo posebno kada su na pozornicu stigli trojica braće iz Osijeka pod nazivom 'Trio Šubarić'. „Mi smo tri brata, odnosno trojke“, predstavili su se 11-godišnji Šubarići koji su pokazali kako izgleda kada sva trojica zasviraju klavir u isto vrijeme. Braća blizanci Tomislav, Adrian i Gabriel unijeli su pravo osvježenje na pozornicu. „Atrakcija smo gdje god dođemo", pohvalili su se.

„Premedeni ste, niste ni trebali doći svirati klavir", kazala im je nakon nastupa Maja Šuput. "Slatki ste što je da je, kao da ste povezani s nekim žicama, jako ste fora", komentirao je Davor Bilman koji je priznao da su i njega uspjeli rastopiti. "Drago mi je da sam vas imala priliku upoznati", poručila im je Martina Tomčić i dodala kako misli da je 'upravo dobila sećernu bolest'. U glazbenu školu krenuli su s devet godina nakon što su se zaljubili u stari majčin sintesajzer koji čak nije imao ni sve tipke.

image
Trio Šubarić
FOTOGRAFIJE: NOVA TV
image
FOTOGRAFIJE: NOVA TV

Martina Tomčić u suzama je pritisnula zlatni gumb: Duboko ju je dirnula mlada Drnišanka s teškom životnom pričom

Svojim pjevanjem i motivirajućom životnom pričom zaintrigirala je i Nina Martina Korbar (28) izvedbom pjesme „You don't own me”. „Odlučila sam se prijaviti na Supertalent ove godine jer smatram da je glazba dio mene. Zapravo sam stalno čekala pravi trenutak i kad sam smršavila više od 60 kilograma shvatila sam da je taj trenutak sada. Oduvijek sam se htjela baviti pjevanjem, ali kile su me sputavale. Možda toga nisam bila svjesna, ali to me uistinu jako kočilo. Mislim da je ovo moje vrijeme, kad prava ja dolazi na pozornicu”, izjavila je Nina Martina.

„Kako ti već nisi ozbiljno poznata pjevačica? Gdje si ti dosad? Zašto ti ne pjevaš? Zašto ne slušamo tvoje pjesme?” pitala se Maja te izvedbu nazvala senzacijom.

„Ninu Martinu poznam već odavno prije, ona je oduvijek bila pjevačica iznimnih vokalnih mogućnosti, predivna kao osoba, vrlo inteligentna, načitana cura koja je spletom okolnosti čekala svojih pet minuta. Ja bih silno voljela da ovakav jedan vokal i potencijal dočeka svojih pet minuta slave", komentirala je Martina Tomčić.

Šok, suze, muk i drama: Maja Šuput slomila se pred kamerama ne vjerujući svojim očima

Linker
18. travanj 2024 19:23