ROB CABLE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Mirno spavaj

Tužne vijesti s Otoka: Hrabro se borio protiv tumora na mozgu, no nije ga pobijedio

Pjevač benda The Wanted, jedna od najvećih teen zvijezda, nije dobio bitku s okrutnom bolesti...

Pjevač benda The Wanted, jedna od najvećih teen zvijezda, nije dobio bitku s okrutnom bolesti...

Sa samo 33 godine, ostavljajući iza sebe dvoje djece, suprugu i vojsku obožavatelja - napustio nas je član boy benda The Wanted Tom Parker. Iako je zadnje atome snage utrošio da svojim primjerom, imenom i slavom učini više za mlade ljude s istom dijagnozom u Velikoj Britaniji, na tom ga je putu zaustavio progresivni tumor na mozgu.

Njegova supruga Kelsey rekla je za britanski The Sun: "S velikom tugom javljam kako je Tom preminuo ranije ovog dana u prisustvu svoje obitelji. Slomljeni smo. Tom je bio centar našeg svijeta i ne možemo zamisliti život bez njega, njegovog bezuvjetnog osmijeha i tako snažno prisutne osobnosti".

image

S članovima benda The Wanted na posljednjem nastupu

ROB CABLE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Mlada majka također je dodala kako su i ona i obitelj beskrajno sretni i zahvalni što su bili blagoslovljeni imati ga u svojim životima.

Čitajte i: Ima još samo 18 mjeseci života: Pjevač koji se bori s neizlječivim tumorom mozga poslao snažnu poruku

image

Tom Parker sa suprugom Kelsey ima dvoje djece

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, pisali smo kako je Tomu Parkeru nedavno dano još 18 mjeseci života. To je, čini se danas, bila vrlo optimistična dijagnoza. Niti četiri mjeseca kasnije, mladi je pjevač otišao tiho, uz svoju obitelj, na neko bolje mjesto. Mjesto na kojem neće osjećati bol...

Inače, bolest mu je dijagnosticirana kada je njegovo drugo dijete, sinčić Bodhi, kojem je danas 16 mjeseci, bio još "u trbuhu". Od otkrića strašne dijagnoze Parker je prošao kemoterapiju i radioterapiju te je prije samo tri mjeseca oduševljeno obavijestio javnost da mu se tumor smanjio do te do mjere da ga njegovi liječnici mogu držati "pod kontrolom". Ali se, na žalost, ne može ukloniti. Što se u međuvremenu dogodilo, sada više i nije važno. Pjevač i gitarist britanskog benda The Wanted ostat će upamćen kao hrabri borac za veća prava oboljelih i kao jedna od rijetkih javnih osoba koja je otvoreno govorila o depresiji.

Linker
26. travanj 2024 11:23