Pohvalio se na Instagramu

U novu godinu s novom djevojkom! Nakon propalog braka i kratkih veza, Janko Popović Volarić ponovno ljubi

Nakon propalog braka i dvije kraće veze, čini se da je Janko Popović Volarić ponovno pronašao sreću. Na Instagramu se pohvalio novom djevojkom s kojom je dočekao i Novu godinu, a obožavatelji su ga zasuli komentarima.

Glumac Janko Popović Volarić (39) iznenadio je obožavatelje objavivši fotografiju s novom djevojkom na Instagramu. Novu godinu tako je dočekao u društvu dugokose brinete o kojoj se za sada zna samo da se zove Petra Švađumović i da se bavi fitnessom.

Ispod zajedničke fotografije Janko je samo kratko napisao "Sretna Nova!", ne želeći otkriti više detalja o novoj izabranici. Mnogi njegovi prijatelji, kolege i fanovi ovo su shvatili kao objavu da je u vezi te su ga zatrpali komentarima poput "preslatki ste", "neka živi ljubav", "divan par" i sličnih.

Prije nekoliko mjeseci Janko je priznao kako je sretan u ljubavi, iako se ne bi baš mogao pohvaliti sretnom ljubavnom prošlošću. S glumicom Jelenom Veljačom bio je tri godine u braku tijekom kojih su surađivali na mnogim projektima poput serija "Obični ljudi", "Ponos Ratkajevih", "Urota", no odnos je pukao zbog nepremostivih razlika.

Zagreb, 141208.
U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzan je Bozicni koncert u organizaciji VIP-a.
Na slici: Jelena Veljaca i Janko Popovic Volaric.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
CROPIX
Janko Popović -Volarić i Jelena na Božićnom koncertu

Slomljeno srce potom je liječio u zagrljaju beogradske glumice Tijane Pečenčić, s kojom je glumio u serijalu "Kud puklo da puklo". Njihova veza potrajala je svega dvije godine zbog razdvojenosti i nemogućnosti pronalaska dovoljno vremena za viđanje.

Ipak, Janko je vrlo brzo krenuo dalje pa se početkom 2018. zaljubio u 11 godina mlađu novinarku Mateu Dominiković. Iskre između njih frcale su na sve strane, a zaljubljeni par viđen je i na zagrebačkoj špici. No, ni ova veza nije potrajala duže od nekoliko mjeseci, a vijest o prekidu Janko je ekskluzivno potvrdio za Gloriju u lipnju 2018.

Spica / Zagreb 09.05.2018. / foto: Davor Matota / Janko Popovic Volaric
Davor Matota

"Mogu imati milijun kriterija i karakteristika koje mi se sviđaju kod žena, ali na kraju me ponese nešto sasvim drugo. Sve se svede na tu jednu iskru. Kod žena mi je važno ono što i kod ljudi općenito - da nisu zle, sebične, razmažene…", rekao je glumac u intervjuu za Gloriju.

-->Janko Popović Volarić: Tuga zbog majčina odlaska

Inače, Janko ima 20-godišnjeg sina Davida kojeg je dobio sa samo 18 godina, a rekao je da bio jednog dana opet volio postati otac.

"Apsolutno. Bilo bi čudno imati djecu s tako velikom razlikom u godinama, ali vjerujem da će se to kad-tad dogoditi."

Linker
20. travanj 2024 13:56