sretna voditeljica

Udala se Anja Alavanja! Zablistala je u lepršavoj vjenčanici i u krugu bliskih prijatelja proslavila divnu ljubavnu priču

Zagrebačka voditeljica udala se za Vedrana Viljevca. Nogometni trener i ekonomist nedavno je s Anjom Alavanjom dobio sina Dana, a sada su uplovili i u bračne vode.

Voditeljica Anja Alavanja udala se za nogometnog trenera i ekonomista Vedrana Viljevca. Fotografije sa svadbe objavila je novinarka i voditeljica Ana Miščević, koja je time odala slatku Anjinu tajnu. "Ljubav", napisala je Ana u opisu fotografije na kojoj s Anjom pozira ispred crkve.

Zagrebačka voditeljica nosila je za svoju svadbu dugu, lepršavu vjenčanicu, veo i predivan bijelo-zeleni buket. Sa svojim novopečenim suprugom uplovila je u bračne vode nekoliko mjeseci nakon što je s njim dobila sina Dana.

Čitajte i: Anja Alavanja nam otkrila neobično ime svog sina pa priznala: ‘Sretna sam kad spojim dva sata sna‘

Podsjetimo, Anja Alavanja dječaka Dana na svijet je donijela 15. travnja na Svetom Duhu, a otad uživa u majčinstvu sa svoja tri sina. „Jako nam je lijepo s bebom, nevjerojatno je imati takvo malo biće, a Dan je baš sitan. Sretna sam jer ga uspijevam dojiti tako da ili je na prsima ili spava. S obzirom na to da je treće dijete, nije mi bio problem ući u film brige o novorođenčetu. Baš uživam!”, pohvalila nam se Anja nekoliko dana nakon što je rodila.

Malenog su jedva dočekala i starija braća - Anjini sinovi Jakov i Ivor, koje je dobila u prvom braku s glazbenikom Željkom Romcem. I dok je ona s novorođenim sinom već imala iskustva koje bi joj pomoglo, njezin suprug Vedran Viljevac po prvi put se sreo sa svim čarima roditeljstva. Snašao se sjajno, a sa svojom partnericom ubrzo isplanirao i vjenčanje kakvo su oduvijek priželjkivali.

Linker
19. travanj 2024 07:16