O LJUBAVI I PLESU

Valentina Walme o najposebnijoj sezoni ‘Plesa sa zvijezdama‘: ‘Nemam osjećaj da se natječem protiv dečka i brata‘

Zagrebačka plesačica prvi se put našla u showu s dečkom i bratom, a samo za Gloria.hr otkrila je tko su joj ovogodišnji favoriti, po čemu pamti prethodne sezone i kakav je plesni partner Pedro Soltz.

Za našu poznatu plesačicu Valentinu Walme ovogodišnja sezona showa "Ples sa zvijezdama" najposebnija je do sada. Ove su joj se godine u zabavnom showu pridružili brat Alan kao jedan od mentora te dečko Marko Petrić uz mentoricu Gabrielu Pilić kao jedan od natjecatelja.

"Nemam osjećaj da se natječem protiv njih, ja sam njihov najvjerniji navijač, a i oni moj. Međusobno se podržavamo, i lijepo nam je što skupa dijelimo iskustvo i trenutke", otkrila nam je sasvim iskreno Valentina koja je ove godine mentorica jednom od naših najpoznatijih modela - Pedru Soltzu s čijim plesačkim sposobnostima je oduševljena.

"Pedro je prije svega divna osoba, a kao partner je pažljiv, uporan, snažan, marljiv i ne odustaje kada zagusti", govori Valentina o Pedru koji joj je, uz dečka Marka i pjevačicu Domenicu, jedan od ovogodišnjih favorita.

image

Valentina Walme i njezin plesni partner Pedro na prvom nastupu

LUKA DUBROJA

Čitajte i: Tina Walme i Marko Petrić ulovili su zadnje slobodne sate prije intenzivnih priprema za nastup na Dori!

U dosadašnjim sezonama iz kojih pamti samo lijepe trenutke - smijanje na probama, uvježbavanje teških elemenata koji iz prve uspiju, druženja i podrške ostalih kandidata, kao najdraže kandidate izdvojila bi "rođenog showmana" Ivana Šarića između ostalog zato što je uvijek bio dosljedan sebi, u raznim stilovima plesa te Davora Garića s kojim je postala bliska prijateljica.

Čitajte i: Marko Petrić i Filip Vidović imaju dobre šanse za visok plasman u Plesu sa zvijezdama

image

Ove je godine Valentina mentorica Pedru Soltzu

PRESS

"Osim što je profesionalac u svom poslu, on je veliki radnik, i obožavala sam plesati sa njime, pogotovo podrške koje su mu bile fenomenalne", rekla je sasvim iskreno Tina čiji su omiljen dio showa ljudi - od produkcije, šminkera, frizera, kostimografa pa do kandidata.

A baš kao i njenom plesnom partneru Pedru, i njoj je omiljeni ples Paso Doble! A kako će se snaći u prvoj emisiji u kojoj nas očekuje eliminacija, saznat ćemo sutra!

Linker
19. travanj 2024 23:25