Odlično joj stoji!

Velika transformacija: Zendaya iznenadila obožavatelje znatno kraćom kosom

Omiljenu su glumicu prilikom snimanja novog filma fotografirali u opuštenom izdanju, a sve je šokirala svojom novom frizurom.

Iako je zbog poslovnih obaveza bila primorana preskočiti ovogodišnju Met Galu, Zendaya nastavlja održavati modne i beauty lekcije, a čini se kako će i ovoga puta nametnuti novi trend, i to novom frizurom.

Naime, glumica je uhvaćena prilikom snimanja svog novog filma Challengers u Massachusettsu, a sve je prisutne iznenadila velika promjena njezine frizure. Iako je nosila casual odjevne komade i masku, Zendaya je ponovno oduševila.

image

Glumica je uhvaćena prilikom snimanja svog novog filma, a sve je prisutne iznenadila promjena njezine frizure.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njezina je nova frizura očarala brojne fanove koji nastavljaju nizati pozitivne komentare na društvenim mrežama, no sve zanima kako joj kratka kosa stoji u glamuroznijim izdanjima i bez maske na licu.

Početkom veljače objavljeno je da će Zendaya glumiti uz Josha O'Connora i Mikea Faista u filmu Challengers. Priča prati bivšu tenisačicu Tashi koja je postala trenerica te je svog supruga dovela do titule Grand Slam prvaka. Nakon niza poraza, Tashi ga potiče da se natječe na događaju Challengers, jednom od najnižih natjecanja za profesionalne tenisače.

image

Njezina je nova frizura očarala brojne fanove koji nastavljaju nizati pozitivne komentare na društvenim mrežama.

PATRIOT PICS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA P

Čitajte i: Zvijezde hit serije ponovno se okupile: Zendaya sjajnim izdanjem pomela konkurenciju na crvenom tepihu

Režiju filma potpisuje Luca Guadagnino, kojega poznajemo po filmu Call Me by Your Name, a glumici se poslovne prilike samo nastavljaju nizati. Naime, 2021. glumila je u iščekivanom spektaklu Dina, kao i u Spidermanu, a očekuje se da ćemo je gledati i u drugom nastavku filma Dina koji bi u kina trebao stići 2023. godine.

Linker
23. travanj 2024 00:16