NOVI BRAK

Vjenčanje s pauzom za dojenje! Anja Alavanja priznala: ‘Poslije ponoći sam jurila nahraniti Dana‘

Zagrebačka voditeljica udala se za Vedrana Viljevca. Njihov sin Dan bio je na čuvanju kod njegovih roditelja, a Anja je nakon ponoći morala odjuriti nahraniti malenog te se nakon toga vratila na feštu.

- Jer ja letim kad sam kraj tebe, kad te gledam dok budi se dan, kad sam s tobom sam... - stihovi su dueta Olivera Dragojevića i Lukyja uz koje su voditeljica Anja Alavanja (38) i ekonomist i nogometni trener Vedran Viljevac (35) 11. rujna otplesali u bračni život. Bilo je to na terasi Hugo‘s bara na Jarunu pred sedamdesetak uzvanika, samo 500 metara od njihova doma, pa je u večernjim satima brigu o njihovu petomjesečnom sinu Danu preuzela Vedranova majka. Anjini roditelji odveli su pak na spavanje dječake Ivora (6) i Jakova (9), koje voditeljica ima iz prvog braka s glazbenikom Željkom Romcem.

image
Kolege s početka karijere: Ivona Periša i Dorijan Elezović
PRIVATNA ARHIVA

- Bilo je vrlo izazovno jer je Dan išao sa mnom na frizuru i šminkanje, poslije ponoći sam jurila nahraniti ga, a onda se vratila na feštu. Ivor i Jakov su se super zabavili prije nego što su otišli kući, a plesalo se uz mladog glazbenika Dinu Petrića i njegov bend. Vedran i ja bili smo glavni na podiju jer smo čak dvaput bili na satovima plesa - priča Anja, koja sada nosi samo prezime Viljevac. Za kumu je odabrala dugogodišnju prijateljicu Sandru Osrečki, a Vedranu je kum bio bivši nogometaš Nikola Pokrivač.

Vjenčanicu modne kuće Vesna Sposa odabrala je samo dva tjedna prije ceremonije, a uvjet je bio da u njoj može neopterećeno plesati i dojiti. Čak je ni Vedran u njoj nije smio vidjeti do ulaska u crkvu Sv. Blaža, gdje je bila ceremonija. Supružnici Viljevac, koji su u vezi dvije godine, idući vikend idu u Rim na bračno putovanje, a s njima i sinčić Dan.

Čitajte i: Udala se Anja Alavanja! Zablistala je u lepršavoj vjenčanici u krugu bliskih prijatelja

Linker
20. travanj 2024 07:48