Opet oduševljava

Vratila se nakon dugo vremena: Claire Danes u besprijekornom izdanju na promociji nove hit serije

Američka filmska, televizijska i kazališna glumica, Claire Danes plijenila je pažnju svojim glamuroznim izgledom na projekciji serije Eseška zmija.

Popularna glumica Claire Danes pojavila se sa svojim suprugom Hughom Dancyjem u Londonu na promociji serije Eseška zmija. Nakon što se dulje vrijeme nije pojavljivala u javnosti, 43- godišnjakinja je zablistala u crnoj haljini sa glitterom i narančastim neobičnim zmajem. Svoj elegantni bob upotpunila je besprijekornim make-upom i i naušnicama žada zelene boje. Zanosna plavokosa glumica pozirala je sa suprugom Hughom Dancyjem koji je odjenuo crni smoking za ovu prigodu.

image

Clare sa suprugom Hughom Dancyjem.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Claire se na događaju pridružio i njezin kolega Tom Hiddleston, koji je izgledao dotjerano kao i uvijek u crnom odijelu i bijeloj košulji. Na eventu se pojavila i Clemence Poesy koja je za ovu prigodu odjenula crni blejzer preko bijele majice i plavih traperica. Michael Jibson stigao je u ležernoj odjeći, odjenuo je tamnoplavu jaknu preko plave košulje i crnih traperica te sve kombinirao s bijelim tenisicama.

image
PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ovim outfitom Claire Danes pogodila je sva pravila trudničkog odijevanja

Prema hvaljenom romanu

Inače, riječ je o adaptaciji istoimenog hvaljenog romana autorice Sarah Perry. Miniserija od šest epizoda prati netom postalu udovicu Coru koja se, nakon što je oslobođena nasilnog braka, seli iz viktorijanskog Londona u malo selo Aldwinter u Essexu, zaintrigirana lokalnim praznovjerjem da se mitsko stvorenje poznato kao zmija iz Essexa vratilo u to područje. Tamo susreće Willa, vođu zajednice od povjerenja koji pokušava obuzdati glasine o zvijeri.

image

Ekipa serije Eseška zmija

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glavne uloge tumače Claire Danes (Homeland) kao Cora Seaborne i Tom Hiddleston (Loki) kao Will Ransome. U ostalim ulogama ćemo gledati Franka Dillanea (The Girlfriend Experience), Clémence Poésy (Harry Potter), Hayley Squires (Adult Material) i Gretu Bellamacina (This Sceptred Isle).

Linker
23. travanj 2024 04:03