Idila za parove

Zaljubljena Hauserova sirena ostala na Maldivima: Evo što zapravo stoji iza Stjepanovih avantura

Dok se svijet nada da se veseli glazbenik konačno skrasio i uživa u romantičnoj strani svijeta, on zapravo vodi unosan posao i promovira neke od najljepših mjesta na svijetu.

Od kada su naši proslavljeni violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić svoj glazbeni duo '2Chellos' prije dvije godine stavili u mirovanje, svatko je krenuo svojim putem u kojem bez sumnje uživaju. Tako je nedavno mirniji i staloženiji Luka Šulić objavio da uživa u obitelji i čeka treće dijete, a u isto vrijeme temperamentniji Stjepan Hauser na svom instagram profilu objavljivao je glazbene videe s egzotičnih Maldiva.

U zadnjem video uratku pjesmu je posvetio jednoj lijepoj sireni pred livadom ružinim latica kojoj je svirao instrumentalnu izvedbu pjesme Careless Whisper od Geroge Michalea. A lijepa crnka pojavljuje se u još pokojem videu s Maldiva pa su se mnogi pitali je li Hauser konačno pronašao onu pravu koju je odveo na najljepšu destinaciju za zaljubljene.

No, čini se ništa od toga jer je glazbenik koji ima vjernu sljedbu veću od 2,5 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, bio angažiran od turističke agencije Travel Trade Maldives kako bi promovirao tu turistički destinaciju u Indijskom oceanu.

Čitajte i: Voli li itko svoje fotografije više od Stjepana Hausera? Nova izdanja su hit, obožavateljice izvan sebe

Od kada je 2017. pukla ljubav između njega i Jelene Rozge, pjevačice s kojom je bio dvije godine u vezi, a šuškalo se da ih samo korak dijeli od braka, ljubimac žena nikako da se skrasi. A činilo se da je baš plavokosa pjevačica tip žene koji mu se najviše sviđa jer je jednom za Gloriju rekao kakve ga žene privlače.

Idealna žena

"Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj ljepoti. Privlače me djevojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumiju i da su spremne živjeti izvan grada. A gdje mogu naći takvu!? Sretan sam i ponosan što imam prekrasne obožavateljice koje su mi muze i inspiracija, jer ženska ljepota uistinu tako djeluje na mene", objasnio je Hauser kakva dama može osvojiti njegovo srce.

Nakon Rozge sumnjalo se da je u vezi s atraktivnom crnokosom pjevačicom Benedetteom Carretti, Talijankom božanstvenog glasa s kojom je također snimio nekoliko glazbenih uradaka na kojima se moglo vidjeti koliko su prisni. No, ni Benedetta nije dugo potrajala u njegovom naručju ni onom glazbenom niti onom privatnom, ali čini se da Hauser jako dobro zabavlja i bez stalne pratilje.

Čitajte i: Hauser se dočepao Talijanke, zaljubljeno ju gleda i kaže: 'Konačno smo opet skupa'

"Imam tu neku životnu filozofiju koje se držim da je malo čak nepravedno prema cijelom ženskom rodu dati ekskluzivu jednoj, jer ako si posvećen jednoj i vjeran, nevjeran si svim drugima, pa pokušavam naći tu neki balans, ali ne snalazim se baš dobro", kazao je jednom za In Magazin i zapravo otkiro svoju životnu filozofiju.

Kako bilo, jedina žena koju s ljubavlju objavljuje na svojim društvenim mrežama je njegova mama Marija koja je trideset godina u glazbenoj školi u Puli podučavala sofeggio i vodila zbor te njega i njegovog brata Mirona ga uvela u svijet glazbe.

Linker
20. travanj 2024 10:37