Ljubavna priča

Zaljubljeni do ušiju! Arija Rizvić i Marko Vargek neko vrijeme su skrivali romansu, a sada uživaju u svakom trenutku

Nakon što je novinar prekinuo s kolegicom Mojmirom Pastorčić, njegogva druga kolegica upoznala ga je s glumicom i redateljicom koju javnost zna iz dramske serije ‘Drugo ime ljubavi‘.

Friški par na domaćoj sceni koji više ne skriva svoju zaljubljenost su glumica i redateljica Arija Rizvić i sportski novinar Marko Vargek. Trenutno uživaju na Brijunima, čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

"I mi se stisnuli ko' ove dvije zebre", napisala je Arija na svom profilu ispod fotografije na kojoj su pozirali zagrljeni, a iza njih trčkarala je zebrica.

Osim te fotografije, Arija je u Instagram storyjima objavila još nekoliko fotografija životinja, ali i video u kojem je Marko za volanom električnog automobila, sličnom onome koji se koristi za vožnju po golf terenima.

Čitajte i: Zaljubljeni, zaljubljeni! Novi par na domaćoj sceni ponosno se smiješi u šetnji Maksimirom

Čini se da Arija i Marko jako vole Istru jer su početkom svibnja bili u Rovinju, čime se glumica također pohvalila na Instagramu. Ispod fotke na kojoj poziraju ispred predivne morske pozadine kratko je napisala "Razglednica".

Inače, Arija i marko neko vrijeme su skrivali vezu, a javnost je za nju saznala u veljači ove godine. Naime, Vargek je tada potvrdio da ima novu djevojku. "Dejtamo već neko vrijeme, upoznala nas je zajednička prijateljica. Arija je super", rekao je zaljubljeni novinar, a i Arija je potvrdila vezu.

"Istina je, zajedno smo. Sve nam je novo i lijepo. Sretna sam", priznala je Rizvić za Jutarnji list.

Marko je lani u svibnju prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić te se iselio iz zajedničkog stana. Ipak, nije dugo tugovao. Kolegica s RTL televizije Ana Strizić upoznala ga je s Arijom i prema svemu sudeći, odmah su shvatili da imaju mnogo toga zajedničkog.

Nekoliko mjeseci kasnije nastala je i njihova prva 'javna' zajednička fotografija. Šetajući Maksimirom, Arija je okinula zajednički selfi i stavila fotku na Instagram kojom je izazvala brojne reakcije pratitelja koji su komentari da su "baš sladak par".

Čitajte i: Moja priča o izbjeglištvu! Pobjednica showa ‘Zvijezde pjevaju‘ o teškoj prošlosti svoje obitelji

Čuva vezu od oka javnosti

No, Marko baš i nema naviku stavljanja njihovih zajedničkih fotografija na društvene mreže. Iako je vidno jako zaljubljen u Ariju, trudi se svoj privatni život čuvati od oka javnosti. Jedina zajednička fotografija koju je podijelio na Instagramu bila je s jednog eventa u Tehničkoj muzeju Nikola Tesla.

"Čagica s ljepoticom", napisao je Vargek i tagirao Ariju koju je šira javnost upoznala kao pobjednicu showa Zvijezde pjevaju, ali i u dramskoj seriji 'Drugo ime ljubavi', gdje je glumila razmaženu tinejdžericu. Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine.

No, osim u ljubavi, Arija je vrlo uspješna i u poslu. Prije nekoliko mjeseci imala je premijeru predstave ‘Da sam ptica‘ koju je režirala, a u kojoj su glavne uloge ostvarili Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Predstava je inspirirana životnom pričom i sudbinom njezinih roditelja koji su prije 28 godina rodnu Banju Luku napustili s dva kofera.

"Ovu predstavu posvećujem svim takvim obiteljima, a najviše svojim roditeljima jer su oni moji heroji i moji najveći idoli bez čije podrške, snage i velike ljubavi ničega što sam do sad napravila i postigla ne bi ni bilo. Oni su mi pokazali kako u životu možeš preko noći izgubiti apsolutno sve i osjetiti najveće boli i nepravde kada izgubiš, ne samo sve materijalno, nego i svoje najbliže članove obitelji i to samo tako jer su se eto neki tamo "veliki ljudi" igrali tuđim životima. Oni su ti koji su me naučili da nikad ni u kakvoj životnoj situaciji ne treba gubiti snagu, već dignuti glavu, ići dalje i pronaći svoj smisao u životu. Svatko ima pravo na dostojanstven život bez mržnje i predrasuda, pravo na mir, slobodu, ljubav i svoj dom. I nikad nikoga ne smijemo suditi i mrziti po rasnoj, nacionalnoj, religijskoj, seksualnoj, rodnoj, materijalnoj osnovi i moja je želja da tako odgajamo nove generacije koje dolaze", istaknula je Arija.

Linker
19. travanj 2024 08:01