SIROVE STRASTI

Zbog nje je riskirao zatvor: Svi koji su mislili da je njihova ljubav bila samo marketinški trik, debelo su se prevarili!

Holivudski glumci Robert Pattinson i Kristen Stewart četiri su godine bili u vezi, no zbog njezinih kasnijih romansi sa ženama, smatralo se da se par zapravo volio samo na velikom platnu. Redateljica prvog dijela Sumrak sage, na kojem su se nekadašnji ljubavnici upoznali i zaljubili, sada je otkrila da je kemija između njih na audiciji bila toliko jaka da se pobojala kako bi Pattinson mogao završiti u zatvoru s obzirom da je Stewart u to vrijeme bila još maloljetna.

Američka redateljica Catherine Hardwicke, koja je režirala prvi od ukupno tri nastavka romantično - fantastičnog filma o ljubavi između vampira Edwarda Cullena i smrtnice Belle Swan iz 2008., izazvala je veliko zanimanje javnosti nedavnom izjavom o strastvenoj vezi dvoje glavnih glumaca - Roberta Pattinsona i Kristen Stewart. Dobro nam je to poznati glumački par koji je četiri godine bio u vezi. Daily Mail je, naime, izvjestio kako se redateljica prisjetila audicije na kojoj su Pattinson i Stewart morali odglumiti scenu vođenja ljubavi, a prema Hardwickeonom svjedočanstvu taj je trenutak bio ravan - vulkanskoj erupciji.

"Scena se odvijala u krevetu. Kad su se počeli ljubiti, Pattinson je bio toliko zasljepljen s Kristen da je u jednom trenutku čak pao na pod", ispričala je Hardwicke, kojoj sve to skupa nije bilo nimalo smiješno jer je Kristen na audiciji imala tek sedamnaest godina, a prema kalifornijskom zakonu za odnos s maloljetnicom slijedi zatvorska kazna.

image

Redateljica Catherine Hardwicke.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Glumica Kristen Stewart zaručila se nakon dvije godine veze: ‘Moja djevojka Dylan je kleknula, udajem se!‘

Redateljica je odmah na tu činjenicu upozorila Pattinsona, koji je tada bio 21-godišnjak. Kako je naglasila, prepala se da i sama zbog toga ne odgovara pred zakonom, a otežavajuća okolnost bila je i činjenica da su tu scenu snimali u njezinoj vlastitoj spavaćoj sobi.

"Kad sam shvatila koja vatra plamti između to dvoje mladih ljudi, pozvala sam Roba sa strane i rekla mu da pripazi što radi jer Kristen ima tek 17 godina. No, mislim da me uopće nije shvatio ozbiljno. Odgovorio mi je nešto neodređeno, u stilu - 'Ma kako god", pojasnila je redateljica Hardwicke, koja se ove zgode prisjetila tijekom snimanja podcasta za emisiju "The Big Hit Show".

image

Zvijezde serijala Sumrak saga.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCKEDITORIAL/PROFIMEDIA

Gledateljima je ponovila i kako je morala nagovoriti spisateljicu Stephenie Meyer, prema čijoj je knjizi snimljena filmska saga, da za ulogu mladog vampira uzme Pattinsona, a ne njezin prvi izbor, također Britanca Henryja Cavilla Ali i kako je Kristen odigrala značajnu ulogu u tome, tako što ju je ucijenila vlastitim angažmanom u filmu.

Čitajte i: Obnova stare slave: Od kada je Sumrak saga dostupna na Netflixu, masovno se iznajmljuje kuća Belle Swan

"Pattinson na audiciji nije ostavio najbolji dojam jer je izgledao jako neuredno. Došao je u izgužvanoj košulji i s nekom otkačenom frizurom”, nadodala je redateljica, koja je i rekla da je odmah znala da će Pattinson i Kristen postati par.

Podsjetimo, par je skupa proveo četiri godine, od 2008. do 2012., a njihov raskid nije bio lijep. Kristen je Pattinsona prevarila s redateljem Rupertom Sandersom, što joj on nikako nije mogao oprostiti.

image

Par je skupa proveo četiri godine, od 2008. do 2012., a njihov raskid nije bio lijep.

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Danas 35-godišnji Pattinson od 2018. u vezi je s glumicom Suki Waterhouse, dok je četiri godine mlađa Kristen nedavno najavila vjenčanje sa scenaristicom Dylan Meyer. Za razliku od veze ovo dvoje zvijezda, trilogija je postala kulturni fenomen zaradivši preko 3,4 milijarde dolara.

Linker
19. travanj 2024 02:26