Zlatan Zuhrić Zuhra 

 

 MARKO TODOROV/CROPIX
VELIKI HEDONIST

Zuhra o tajnama svog mršavljenja: ‘Zbog ove tri stvari uspio sam smršaviti 17 kilograma‘

Glumac koji inače pretjerano ne konzumira alkohol, odlučio se odreći i gaziranih pića i ledenih čajeva, a umjesto cijele čokolade sad pojede dvije kockice kako bi si utažio želju. Otkrio nam je još pokoji detalj zaslužan za njegovu novu liniju.

Glumac koji inače pretjerano ne konzumira alkohol, odlučio se odreći i gaziranih pića i ledenih čajeva, a umjesto cijele čokolade sad pojede dvije kockice kako bi si utažio želju. Otkrio nam je još pokoji detalj zaslužan za njegovu novu liniju.

Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra (59) koji u seriji Blago nama glumi političara Branka Glavinu otkriva kako je uspio smršaviti 17 kilograma u sedam mjeseci.

Zuhri je ovo peto po redu drastičnije mršavljenje u životu, a kao najveću tajnu svoje promjene izgleda smatra izbjegavanje ova tri sastojka: sol, šećer i brašno.


OSCILACIJE U TEŽINI

"Kroz proteklih trideset godina, kile su mi išle malo gore, malo dolje, a kako sam bik u horoskopu, poznat sam po različitim fazama i oscilacijama", rekao je Zuhra te dodao: "Kako je stigla korona, tako sam se i ja ulijenio, a kako nije bilo posla za nas glumce vrijeme sam uglavnom provodio uz Netflix na kauču. I tako je došlo do moje tuljan faze", rekao je poznati glumac.

image

Zlatah Zuhrić Zuhra

JOSKO PONOS/CROPIX

Čitajte i: Zuhra o temi koju rijetko spominje: 'Moj otac je bio na Golom otoku i naučio me što je život'

Zuhra kaže kako je baš u to vrijeme obavio i jedan rutinski pregled kod liječnika koji ga je potaknuo na prelazak na zdraviju prehranu, a hedonistički način života klasičnog bika odlučio je zamijeniti onim umjerenijim, a tuljan fazu ostaviti iza sebe.

"U to sam vrijeme počeo i raditi, a za novu ulogu morao sam promijeniti frizuru, ali i stas. Kako sam počeo raditi od jutra do mraka, sve je došlo nekako prirodno. Ništa si ne uskraćujem", rekao je Zuhra.

Glumac koji inače pretjerano ne konzumira alkohol, odlučio se odreći i gaziranih pića i ledenih čajeva, a umjesto cijele čokolade sad pojede dvije kockice kako bi si utažio želju.


TJELESNA AKTIVNOST JE VAŽNA

Nije pristaša dijeta i liposukcija, a sport ga je pratio cijeli život. "Kao mlad dečko, igrao sam vaterpolo, al tad mi nitko nije mogao vidjeti 'sixpack'. Tadašnje cure to nije zanimalo, a vaterpolo nije bio popularan", rekao je.

image

Zlatan Zuhrić Zuhra i Damir Hoyka

MARKO TODOROV/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Zuhra o sudbinskoj vezi: 'Naša romantična priča je čista pozitiva, uživamo u četiri godine veze'

"Kad sam dobio sina, malo sam se ulijenio, kako to obično ide. No, uvijek sam volio ići na skijanja, igrati skvoš ili ping pong s Hoykom, a sada to radim i sa sinom Vjekom", kaže 59-godišnji glumac.

Aktivnosti koje danas smatra najvažnijima su duge šetnje te biranje stepenica umjesto lifta.

Linker
26. travanj 2024 01:48