Golovi za sinove

Zvijezde naše nogometne reprezentacije dobro driblaju između lopte i pelena, a njihovi su im juniori i supruge najveća podrška

Pred hrvatskom repkom dva su odlučujuća ogleda za prolazak na Svjetsko prvenstvo. Čak šestero igrača koje je izbornik Zlatko Dalić odabrao za susrete u Malti i Splitu ove su godine postali očevi. Ako na nogometnim stadionima budu upola uspješni kao na privatnom planu, čeka nas novo navijačko ludilo!

Andrej Kramarić, Mislav Oršić, Marko Livaja, Nikola Vlašić, Bruno Petković i Duje Ćaleta-Car među glavnim su adutima izbornika Zlatka Dalića za dvije najvažnije utakmice na kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo, od kojih se prva igra večeras na Malti. A nema sumnje da će sva šestorica izgarati na travnjacima jer za to imaju još jedan veliki razlog – njihove juniore.

Ova je, naime, godina bila itekako plodna za naše Vatrene kad je u pitanju proširenje obitelji. Veljača je bila sretna za Mislava Oršića i Marka Livaju kojima su se u samo dvadesetak dana razlike rodili sinovi Ivano i Lorenzo.

Mislav uz Ivana već ima jednog sina, dvogodišnjeg Manuela, a Livaja je otac petogodišnje kćerkice Elizabet. Dva mjeseca kasnije sina je dobio i Bruno Petković kojemu je Adrian jedino dijete, a prvi put čari očinstva ove su godine iskusili i Kramarić, Vlašić te Ćaleta Car. Mali Noa Vlašić na svijet je došao u lipnju, dok je Kramarićev Viktor samo tri dana mlađi od Ćaletinog Maura, kojeg je njegov tata prvi put u naručje uzeo krajem kolovoza.

Baby boom ovakvih razmjera među našim reprezentativcima do sada nije bilo pa mnogi ljubitelji nogometa s razlogom očekuju da dečki prođu kvalifikacije za SP - jer od privatne sreće nema većeg nadahnuća za izgaranje na terenu. Dakako, zasluge za njihovu dobru igru idu i suprugama, koje također moraju znati dobro driblati između vlastitih karijera i obiteljskih obaveza.

image

Marko Livaja i Iris Rajčić.

LIVIO ANDRIJIĆ/CROPIX

Najveće podrške u karijeri

To najbolje zna Hajdukovac Livaja, nekadašnji zločesti dečko hrvatskog nogometa koji zahvaljujući stabilnom obiteljskom životu nikada nije igrao bolji nogomet te je nakon duljeg perioda ove godine ponovno odjenuo nacionalni dres. U vezi s majkom njegove djece, bivšom manekenkom Iris Rajčić je od 2014., a kolika mu je ona podrška u karijeri najbolje govori podatak da ju je Torcida prozvala svojom kraljicom.

image

Iris Rajčić

JOSKO PONOS/CROPIX

Dok Livaja zabija golove, Iris čuva njihove dvoje djece i sprema se za povratak poslu fitness instruktorice. Dio njihove svakodnevice otkrila je ovoga ljeta za magazin Gloria, kada je samo četiri mjeseca nakon poroda ponovno stala pred kamere u ulozi modela.

image

Livaja, Iris i kuma na krštenju malenog Lorenza.

NIKOLA VILIĆ/CROPIX

- Kako smo se nedavno vratili iz Grčke, gdje je Marko igrao zadnjih godina, još se bavimo organiziranjem našeg života u Splitu. Doduše, taj dio sam uglavnom preuzela na sebe – ispričala je plavokosa Splićanka, koju se često može vidjeti na tribinama na Poljudu.

Čitajte i: Tko je Iris Rajčić - žena koju slavi cijeli Split? ‘Zločestog dečka‘ hrvatskog nogometa uspjela je nagovoriti da ostane

image

Duje i Adriana Ćaleta-Car.

WWW.STUDIODT.COM

Najslađi navijač

Nedavno je veliku pozornost javnosti privukao dolazak Adriane Ćalete Car na nogometni stadion francuskog kluba Olimpique iz Marseillea, za koji stasiti Šibenčanin igra zadnjih godina. Adriana je na nogometnu utakmicu povela tada dvomjesečnog Maura – odjevenog u dres tatinog kluba - pa su mnogi komentirali kako u 84 godine dugoj povijesti čuvenog stadiona Stade Velodrome na njegovim tribinama nije sjedio slađi navijač.

Lijepa Dubrovkinja koju je Duje nakon pet godina veze oženio ovoga ljeta, a taj najromantičniji trenutak su ekskluzivno podijelili s Glorijom, oba susreta naše reprezentacije pratit će iz njihovog francuskog doma.

Iako ima magisterij iz pravnih znanosti, Adriana je trenutačno potpuno posvećena svojoj maloj obitelji. Najviše uživa u šetnjama uz more s Maurom, a nedavno je dobila i brojne pohvale za uređenje Maurove sobice.

- Baš uživamo s našim sinčićem. Super nam je – poručila nam je Adriana iz Marseillea.

Čitajte i: Presretni mladenci! Donosimo ekskluzivne fotografije s vjenčanja Duje Ćalete-Cara i njegove Adriane!

image

Iva Šarić.

JOSKO PONOS/CROPIX

Obitelj na prvom mjestu

Utakmice naše repke uživo neće pratiti ni Petkovićeva Iva Šarić, koja još nijednom nije viđena ni na Dinamovom stadionu na Maksimiru. Kako Iva i Bruno od početka svoju vezu skrivaju, očito su se dogovorili da ga ona ne prati ni na utakmice.

Osim toga, Ivu doista kod kuće čekaju pune ruke posla jer uz malenog Adriana ima još dva sina iz bivšeg braka s nogometašem Jekom Lekom. Kad je kod kuće, s dečkima joj je velika pomoć Bruno koji je kratko nakon što se doznalo za njihovu vezu lanjskog proljeća, viđen kako Ivine sinove razvozi u školu. Da joj je obitelj na prvom mjestu, Iva je Glorijinoj ekipi otkrila ljetos.

image

Bruno Petković i Iva Šarić na krštenju sina.

RANKO SUVAR/CROPIX

- Adrian je centar našeg svijeta i svi ga u obitelji obožavamo – povjerila nam je tada Iva Šarić, koju je Bruno nedavno zaručio tako da bi idućih mjeseci trebala biti okupirana pripremama za njihovo vjenčanje. A kako doznajemo, još nije najavila svoj povratak na HRT, gdje posljednjih nekoliko godina radi kao novinarka life- style emisije „Klub 7”.

image

Bruno I Iva upoznali su se tijekom snimanja emisije Klub 7.

HRT/SCREENSHOT

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije: Bruno Petković i Iva Šarić u Zagrebu krstili sina pola godine nakon rođenja!

Još rjeđe od Ive, u javnosti svog supruga Nikolu prati Ana Vlašić. Splitski supružnici do te su mjere samozatajni da su se i tajno vjenčali.

Brak su sklopili u Splitu početkom proljeća i to dvadesetak dana prije nego što je Ana rodila malenog Nou. Dječak je na svijet došao u splitskoj bolnici, premda su Nikola i Ana, koji su u vezi od srednje škole, pet godina živjeli u Moskvi, odakle je bio njegov klub CSKA. Sada, međutim, nastupa za engleski West Ham United.

Čitajte i: Stigla velika sreća u obitelj Vlašić: Nikola postao otac, njegova Ana rodila zdravog dječaka kojemu su dali divno ime

Najstrastvenija navijačica

Otkako se ovoj „juniorskoj šestorki” u kolovozu pridružio i njezin najmlađi član Viktor Kramarić, svi se šale da Vatreni očigledno ne znaju samo tajnu nogometa – nego i kako dobiti sina.

image

Mia i Andrej trenudno žive u Njemačkoj.

KRISTIANA LUCCA

Da Andrej Kramarić i njegova supruga Mia čekaju dječaka znalo se još ovoga proljeća, kad su se njih dvoje vjenčali u Zagrebu, nakon četiri godine ljubavi. Kramarićeva želja je bila i da mu se tu rodi i sin pa je Mia zadnje tjedne trudnoće provela u njihovom domu u Zagrebu, umjesto u njemačkom gradiću Heidelbergu, za čiji klub Hoffenheim Andrej trenutačno igra.

Atraktivna brineta od prvog je dana veze njegova najstrastvenija navijačica na tribinama, no zbog obaveza sa sinom sada je malo prorijedila odlaske na utakmice.

image

Vjenčanje Andreja Kramarića i Mije Ćurković.

RONALD GORSIC/CROPIX

Iz istoga razloga još će neko vrijeme pričekati i sa svojom karijerom. Prije godinu dana Mia je stekla titulu doktorice veterinarske medicine, a o svojim planovima par nam je pričao lanjskog studenog, kada su nas ugostili u Heidelbergu.

- U Njemačkoj smo si lijepo organizirali život. Miji je hobi kuhanje, a počela je i učiti jezik – ispričao nam je Andrej, a u istom intervjuu najavio je i njihovo vjenčanje.

Čitajte i: Andrej Kramarić postao tata! Poznati nogometaš prisustvovao je porodu, maleni se rodio u Zagrebu

image

Mislav Oršić sa suprugom na vjenčanju i krstitkama.

MATEJ DOKIĆ/CROPIX

Ljubav iz srednje škole

Dinamovac Mislav Oršić jedini se među ovom ekipom može pohvaliti da ima – dva sina. Stariji Manuel rođen je u ljeto 2019., a mlađi Ivano razveselio ih je ove veljače. Mislav je i najdulje od svih u ljubavi sa suprugom Suzanom, isto rođenom Zagrepčankom, u koju se zaljubio još u srednjoj školi.

image

Stariji sin Manuel dobio je mlađeg bracu.

MATEJ DOKIC/CROPIX

Suzana je uz njega bila dok je igrao za klubove iz Italije, Slovenije, Kine i Južne Koreje , a u braku su šest godina, s tim da su tek prije dvije godine izrekli crkvene zavjete. Suzana je jednom prilikom izjavila da je njezin život u potpunosti posvećen mužu i njihovim sinovima.

Čitajte i: ‘Kad imamo jedno drugo, imamo sve‘: Junak jučerašnje utakmice sa samozatajnom suprugom ljubuje još od srednjoškolskih dana

Linker
20. travanj 2024 07:20