Alexi Lubomirski
GloriaGLAM donosi

Čudo od žene - Julia Roberts o djeci, vjernosti i pletenju

Novi broj magazina GloriaGLAM je u prodaji, a naslovnicu krasi čudo od žene - glumica Julia Roberts

Pedeset godina života, trideset godina karijere i titula “najljepše žene svijeta” - koju je osvojila rekordni, peti put... Ako u novogodišnjoj noći bude zbrajala osobne rezultate, Julia Roberts može zadovoljno ustvrditi da je 2017. za nju bila jako dobra. Uz to, u studenom je diljem svijeta počeo igrati film “Čudo”, za koji kaže da je jedna od najdirljivijih filmskih priča u njenoj karijeri i zbog kojeg je - vjerojatno prvi put - molila da je angažiraju kao glavni ženski lik.

Što daruje svojim najmilijima u blagdansko vrijeme, izbjeljuje li još uvijek zube sodom bikarbonom, kako je reagirala da je peti put proglašena najljepšom ženom svijeta, kako priprema kćer za život u nesavršenom svijetu otkriva u intervjuu koji donosi novi broj magazina GloriaGLAM.

Kolumnistica Glorije Milana Vlaović donosi intervju s trenutačno najvećom nogometnom zvijezdom, izbornikom hrvatske reprezentacije Zlatkom Dalićem koji otkriva zašto se - iako rođen i odrastao u Livnu – osjeća Varaždincem te kako supruzi Davorki i sinovima Toniju i Bruni nadoknađuje propuštene zajedničke godine. GloriaGLAM zavirila je u dom marketinških stručnjaka Manuele Šole i Nikole Žinića, a donosi i priču o glumici Tari Rosandić, bivšoj ženi Ronnieja Wooda - Jo Wood te brojne druge teme iz svijeta mode i ljepote.

U novom broju čeka vas i dar - novi ženski miris Moschino So real cheap & chic.

Linker
23. travanj 2024 08:17