Antonija Mišura
 Saša Burić
KRUNA NA GLAVI

Najljepša hrvatska košarkašica zablistala na #feelglam druženju: Trudna Antonija Mišura nosila najzanimljivije modne dodatke

Hrvatska košarkašica, koja je je prije sedam godina ponijela titulu najljepše sportašice na Olimpijskim igrama u Londonu, blistala je u Šibeniku na ljetnom #feelglam partyju magazina Gloria Glam.

U samom srcu Šibenika, na terasi restorana Gradska vijećnica i na najljepšem trgu u gradu održano je glam ljetno druženje magazina Gloria Glam. Krešimirov grad sve je popularniji kao destinacija u kojoj ne nedostaje događanja, a jedno od njih bilo je i #feelglam druženje na kojem su uzvanici, uz uživanje u slasticama i pjenušcu, mogli prolistati i aktualni broj luksuznog lifestyle dvomjesečnika.

Saša Burić

Među brojnim gostima bila je i jedna od najpozantijih Šibenčanka, košarkašica Antonija Sandrić, poznatija po djevojačkom prezimenu Mišura. Naša najljepša sportašica, kako joj je 2012. komplimentirao američki portal Bleacher Report blistala je u jednostavnom kombinezonu s nježnim, cvjetnim uzorkom koji je prikrio njezinu trudnoću.

Saša Burić
Antonija Mišura

Naime, košarkašica je u četvrtom mjesecu trudnoće, a prije nekoliko tjedana otkrila je da ona i suprug očekuju djevojčicu. Antonija je cijeli outfit zaokružila torbicom Louis Vuitton, ali najupečatljivji modni dodatak bio je rajf za kosu s velikim perlama, zbog čega je izgledala kao da nosi krunu. Šibenčanka voli "začiniti" outfit dodacima pa ni s nakitom nije bila štedljiva - osim velike ogrlice s privjeskom slova A, na lijevoj ruci nosila je sat, nekoliko narukvica i nekoliko prstena.

Saša Burić
Antonija Mišura na druženju Gloria Glam u Šibeniku

Ovu će godinu Antonija zasigurno zapamtiti po velikim slavljima, jer osim što očekuje prvo dijete, sa svojim suprugom Markom nedavno je proslavila četvrtu godišnjicu braka.

#Feelglam druženje u Šibeniku nije propustila ni Renata Sopek, zvijezda novog broja magazina Gloria, glumice Ana Marija Percaić i Franka Klarić, dizajnerica Loredana Bahorić i brojni drugi.

Saša Burić
Renata Sopek

Saša Burić
Dragana i Ivica Propadalo

Saša Burić
Ana Marija Percaić i Franka Klarić

Saša Burić
Đani Stipaničev

Saša Burić
Loredana Bahorić

Saša Burić
Maja Cvjetković

Linker
10. travanj 2024 22:07