Haljina Diane von Furstenberg, sandale Casadei i opet, sunčane naočale Cartier
 Allan Bregg / SplashNews.com
UKRADI STIL

Dozirani glamur seksi glumice: I nakon 30 godina karijere još se osjećam nelagodno u toaleti

Premda se najbolje osjeća odjevena u trenirku i s kosom skrivenom pod šiltericom, u formalnim prigodama - kao što su promocije njezinog novog filma ‘Oceanovih 8’ - stil američke glumice vrlo je profinjen i inspirativan.

I nakon trideset godina holivudske karijere, s pedesetak filmskih i televizijskih uloga te nekoliko stotina svečanih promocija, još se osjećam nelagodno kad odjenem toaletu - replicirala je oskarovka Sandra Bullock (53) novinarima koji su je obasipali komplimentima na nedavnoj premijeri njezinog novog filma ‘Oceanovih 8’.

LOS ANGELES, CA - MAY 30: Sandra Bullock is seen arriving at the 'Jimmy Kimmel Live' on May 30, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by BG017/Bauer-Griffin/GC Images)
GC Images
Kombinezon Temperly London, sako Giorgio Armani,sandale Jimmy Choo, naočale Cartier

Allan Bregg / SplashNews.com
Haljina Diane von Furstenberg, sandale Casadei i opet, sunčane naočale Cartier

Odjevena poput princeze, u raskošnu haljinu kuće Ellie Saab i s nakitom Lorraine Schwartz - no s mrkim izrazom lica - objasnila je da se, zapravo, najbolje osjeća u posve neatraktivnim odjevnim predmetima, poput pamučne trenirke i buca, široke majice s kapuljačom i sa šiltericom na glavi... U tome odlazi u kupnju, šeće parkom sa svoje dvoje djece, ispija kavu s frendicama, ide u teretanu... ukratko, obavlja sve aktivnosti koje je ispunjavaju srećom.

NEW YORK, NY - JUNE 05: Cate Blanchett, Awkwafina, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter and Rihanna attend the
Getty Images
Zvjezdana ekipa filma ‘Oceanovih 8’: Cate Blanchett, Awkwafina, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter i Rihanna

No kad se (prisilno) dotjera za TV gostovanja, poput onog u emisiji komičara Jimmyja Kimmela gdje je zablistala u šljokičastom crvenom kombinezonu, sve podsjeti na to koliko je ženstvena i modno osviještena. Ove sezone njezini su favoriti trendovske cvjetne haljine do polovice listova, koje ističu njezinu vitku i istreniranu figuru. Najčešće su to kreacije dizajnera Jonathana Simkhaija i Nathana Jendena, kreativnog direktora kuće Diane von Furstenberg.

Haljina od poliestera 1689 kn GUESS

Lanena haljina 2025 kn GANT

Šljokičasta haljina 1700 kn NEBO

Sako od poliestera 1059 kn COMMA

Clutch od plastike 300 kn PARFOIS

Sandale od brušene kože 449,90 kn SHOEBOX

Sandale od umjetne kože 399,90 kn MASS

Sunčane naočale 790 kn OPTIKA LIVISION

Linker
15. travanj 2024 07:28