Haljina Acler 3530 kn CLAN; Remen 129 kn MANGO; Čizme 449 kn SHOE BOX; Naušnice od bijelog zlata 2325 kn PRAHIR; Narukvice od bijelog zlata: 6000 kn, 3450 kn i 3450 kn PRAHIR
 Matej Dokić /
U MODNOM EDITORIJALU

Zvijezda novog broja Gloria IN Specijal: Netipična glumica koju suprug s razlogom zove Tornado

Glumica i TV voditeljica s trima akademskim diplomama zvijezda je naslovnice novog broja magazina Gloria IN Specijal u kojem otkriva zašto joj je nadimak Tornado, ali i da je nepopravljiva romantičarka, što pokazuje i modnim izborom, nadahnutim ženstvenim stvarima iz mamina i bakina ormara.

Glumica i TV voditeljica s trima akademskim diplomama zvijezda je naslovnice novog broja magazina Gloria IN Specijal u kojem otkriva zašto joj je nadimak Tornado, ali i da je nepopravljiva romantičarka, što pokazuje i modnim izborom, nadahnutim ženstvenim stvarima iz mamina i bakina ormara.

Zagrepčanka Ana Vučak Veljača (32) po mnogočemu je netipična glumica. Ima čak tri diplome - iz psihologije, novinarstva i glume - i premda je odrasla u malome mjestu Kupinečki Kraljevec, prava je urbana cura s asfalta. S jedne strane odlučna i neustrašiva vladarica gradske džungle, a s druge romantičarka zaljubljena u neka davno prošla vremena. Svemu što radi posvećuje se sto posto, a njezino životno pravilo je da ono što započne mora završiti. Drži se toga i na novom zadatku - vođenju kulinarskog showa HRT-a "Kuhan i pečen". Naime, veliki je gurman i strastvena kuharica, a u njezinim specijalitetima - od kojih joj je najdraži crni rižoto - najčešće uživa suprug, scenograf Ivan Veljača.

- Pred kamerama se osjećam ugodno, kao kod kuće. Nakon desetljeća stanke, vratila sam se na HTV, gdje sam pet godina vodila talk show za srednjoškolce "Parlaonica". Angažman sam dobila slučajno: primijetili su me producenti tijekom gostovanja naše škole jer sam bila vođa tima - govori Ana, koja je, otkad zna za sebe, željela biti glumica, no prvi pokušaj upisa na Akademiju dramske umjetnosti neslavno je propao. Zato je upisala psihologiju na Filozofskom fakultetu, svoju drugu veliku ljubav, a kad je počela voditi Parlaonicu, zaljubila se i u novinarstvo te maštala o karijeri u informativnom programu televizije. Nakon što je stekla te dvije diplome, odvažila se ponovno otići na Akademiju i uspjela, što joj je iz temelja promijenilo život i sada iza sebe ima već nekoliko prepoznatljivih uloga te stalni angažman u Gradskom kazalištu Trešnja, dok je njoj jedan od najdražih projekata uloga u predstavi “Praznine”, koju igra u zagrebačkom HNK. Posljednjih nekoliko godina Ana je, osim u karijeri, doživjela ispunjenje i u privatnom životu, uplovivši u brak sa scenografom Ivanom Veljačom.

- On je moja srodna duša: oboje smo druželjubivi, poštujemo slične vrijednosti i stavove prema životu. Jedina je razlika što je on precizna i organizirana horoskopska Djevica, a kod mene vlada kreativni nered. Dovoljno je reći da me, kad smo počeli živjeti zajedno, zvao Tornado - otkriva Ana, koja priznaje da je nepopravljiva romantičarka.

- Ponekad mi se čini kao da pripadam nekom drugom dobu. Obožavam ženstvene haljine od kvalitetnih materijala kakve su se nosile nekoć pa često zavirim u mamin i bakin ormar. Trenutačno ne izlazim iz mamina kaputa, a od bake sam posudila suknju, haljinu, šal... Uopće nisam šopingholičarka, u trgovačkom centru mogu izdržati maksimalno pola sata jer me takva mjesta čine nervoznom. Radije kupujem online, najčešće na stranicama Sézane i Top Shop. No najdraže mi je razgledavati odjeću po malim buticima šećući ulicama Londona, New Yorka, Barcelone... Trenutačno mi se sviđa retro trend po uzoru na 70-e i 80-e: jastučići na ramenima, suknje visokog struka, špičaste cipele... - kaže Ana, koja je posebno slaba na šešire.

U novom broju magazina Gloria IN specijal očekuje vas veliki modni editorijal s Anom Vučak Veljačom u glavnoj ulozi, ali i veliki modni i beauty vodiči za zimsku sezonu te kupon s popustima do 30 posto za blagdansko uređenje doma.

Linker
26. travanj 2024 15:33