Dr. sc. Boris Filipović, estetski kirurg

 LF MEDICAL GROUP
Prije i poslije

Estetska evolucija: Spojem niza zahvata i naprednih tehnologija oblikujemo i pomlađujemo lice

Estetski kirurg dr. sc. Boris Filipović razvio je jedinstvenu metodu kojom poboljšava izgled lica, a ono pritom izgleda prirodno i osvježeno, bez neželjenog "operiranog" dojma. Koliko je takav pristup uspješan vidi se i iz primjera pacijentice Marine.

Estetski kirurg dr. sc. Boris Filipović razvio je jedinstvenu metodu kojom poboljšava izgled lica, a ono pritom izgleda prirodno i osvježeno, bez neželjenog "operiranog" dojma. Koliko je takav pristup uspješan vidi se i iz primjera pacijentice Marine.

KLJUČ DOBRE ESTETIKE LICA u postizanju je prirodnog izgleda koji ne djeluje operirano ili nafilano. ‘Vi, samo u svojoj mlađoj verziji’, to je pristup koji nudimo svojim pacijentima, govori zagrebački estetski kirurg Boris Filipović, otorinolaringolog i subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata, koji je za postizanje tog rezultata razvio jedinstvenu metodu LF FACE EVOLUTION.

"Riječ je zapravo o čitavom nizu kirurških zahvata na licu koji se pravilno kombiniraju s naprednim tehnologijama poput bipolarne INMODE radiofrekvencije i strateškom upotrebom malih količina dermalnih filera. Kao šlag na tortu koža se tretira cijelim nizom zahvata - od matičnih stanica i faktora rasta do najsuvremenijih laserskih sustava i sustava IPL-a", nastavlja dr. sc. Filipović, dodajući da na taj način može osobu pomladiti za deset godina.

Popravljanje nosa i cijelog lica

Jedna od njegovih pacijentica je 38-godišnja Marina, koja je zbog problema s disanjem htjela popraviti oblik nosa, a usput i cjelokupan izgled lica. Jedini uvjet bio je da nakon svega ne izgleda operirano. U njezinu slučaju LF FACE EVOLUTION pristup sastojao se od nekoliko kirurških zahvata te dodatnog oblikovanja lica bipolarnom radiofrekvencijom - Facetite i Morpheus 8 na licu i vratu.

image

Jedini Marinin uvjet bio je da nakon svega ne izgleda operirano

LF MEDICAL GROUP

Kako bi joj otvorio pogled, dr. sc. Filipović je obavio PODIZANJE OBRVA i GORNJU BLEFAROPLASTIKU. Za razliku od klasične operacije vjeđa tijekom koje se uklanjaju koža i masni jastučići pa se dodatno spuste obrve i pogled postaje tužan, LF pristupom se mast čuva i koristi za pomlađivanje područja između kapaka i obrva. Obrve se podižu na prirodni način - bez ožiljaka.

image

Područje između kapaka i obrva Marini je pomlađeno transferom vlastitog masnog tkiva iz donjeg dijela lica

LF MEDICAL GROUP

Na Marininu licu dominirao je nepravilan nos, blago pomaknut udesno s izraženom grbom, a zbog devijacije nosnog septuma otežano je disala. Problem je riješen MODERNOM RINOPLASTIKOM - PIEZO ULTRAZVUČNOM RINOPLASTIKOM u kojoj se kosti oblikuju umjesto da se lome, disanje je oslobođeno, a oblik nosa prilagođen konturama lica.

image

Marina sada ima nos prilagođen konturama lica, a i slobodno diše

LF MEDICAL GROUP

Da bi se dobio srcolik oblik lica, uklonjen je dio masti iz njegova donjeg dijela, od koje se potom procesom prerade dobio odličan masni filer. TRANSFER MASTI - BUCCAL FAT REDUCTION idealna je metoda za postizanje trajnijih rezultata u oblikovanju lica.

image

Lice je dobilo nježniji, srcolikiji oblik

LF MEDICAL GROUP

Uslijedila je najnovija In Mode tehnologija za tretiranje ožiljaka na licu i zatezanje kože - Morpheus 8. Uređaj radi na principu RF energije, koju isporučuje u više slojeva kože i potkožnog masnog tkiva, a u kombinaciji s FACETITE tretmanom omogućuje savršen rezultat u oblikovanju donjeg dijela lica i vrata. FACETITE je minimalno invazivni zahvat koji pruža vrhunsku lipolizu, istovremeno zatežući kožu i potkožno tkivo, te je najbolja alternativa faceliftingu lica i vrata.

"Vi, samo u svojoj mlađoj verziji" - to je pristup koji svojim pacijentima nudi dr. sc. Boris Filipović.

I na kraju - DERMALNI FILERI, koji su Marininim usnama dali punoću i senzualnost. Bila je potrebna vrlo mala količina filera da bi se tako oblikovanim usnama postigao sklad lica. "Vjerujem da Marinine fotografije prije i poslije zahvata govore više od riječi. Osim što danas lakše diše kroz svoj lijepo oblikovan nos, LF Full Face pristup pomladio ju je za deset godina", zaključuje dr. sc. Boris Filipović.

Ekskluzivno u Poliklinici LF

U Poliklinici LF dostupna je i najnovija tehnologija STELLAR M2TM - jedna od najnaprednijih, inteligentnih inovacija za tretiranje različitih stanja i bolesti kože!

image

U jedan aparat uklopljeno je više tehnologija koje tretiraju niz stanja i bolesti kože

SHLOMO SHOHAM

S kombinacijom četiriju sustava tehnologija u jednoj platforni - tri laserska sustava i devet IPL sustava - Stellar M22TM moćna je tehnologija kojom, ovisno o problematici, mogu liječiti i tretirati više od 35 stanja i bolesti kože. Među ostalima to su: solarni ili sentilni lentigo - pigmentne lezije; PIH - hiperpigmentacije koje nastaju kao posljedica upala melazme; rozaceja; fotooštećena koža - diskromija lica (patološke promjene u boji kože) i teleangiektazije na licu; akne; spider vene i hemangiomi; tetovaže - tamnoplave i crne; neželjene dlačice; ožiljci od akni, kirurški ožiljci; strije; proširene pore i loša tekstura kože, ageing - stimulacija kolagena.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Poliklinikom Lohuis Filipović Medical Group.

Linker
30. travanj 2024 19:13