Čekala je 11 godina

‘Moderna‘ mama: ‘Čim je snimanje završilo, išla sam operirati trbuh, blizanci su ga uništili‘

Glumica Julie Bowen otkrila je da je kod estetskog kirurga sredila trbuh, ali za to je trebala biti prilično strpljiva.

Glumica Julie Bowen, najpoznatija kao Claire Dunphy iz megapopularne američke humoristične serije "Moderna obitelj", otkrila je da je odmah nakon prestanka snimanja serije koja se protegnula na jedanaest sezona, otišla kod estetskog kirurga srediti trbuh.

"Završili smo snimanje u petak, a u ponedjeljak sam bila na operaciji", rekla je prije koji dan u showu The View.

Kao vezice na tenisici

Sada 52-godišnja Julie nije precizirala kojoj se točno proceduri podvrgnula, no dala je naslutiti da je to bio tummy tuck (abdominoplastika), jer je objasnila da je poslije zahvata "bila kao tenisica i zategnuta". Julie je bila trudna kada je 2009. snimala pilot epizodu serije. Nosila je blizance, sada 13-godišnje Johna i Gustava, a odluku o estetskoj operaciji donijela je odmah nakon što je rodila, jer su joj blizanci "rasporili trbuh", kako je rekla.

"Odlučila sam tada: čim završimo snimanje serije sredit ću trbuh! Ali trajalo je jedanaest godina”, rekla je u showu.

Napokon je dočekala svoj trenutak 2020. i više nije gubila vrijeme; uzela si je samo jedan vikend između snimanja i zahvata, piše Page Six.

image

Julie Bowen kaže kako je zbog djece morala sređivati trbuh, a zbog djece nije ni osjetila lošu stranu nagle slave

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Za njegu kože

Osim blizanaca, Julie s bivšim suprugom Scottom Phillipsom ima i sina Olivera, sada 15-godišnjaka, i upravo joj je zauzetost djecom pomogla da zanemari svu neželjenu pažnju koju sa sobom nosi slava.

"Marila sam samo za svoja tri mala sina, nisam ni primjećivala ništa drugo što se događalo", rekla je.

Ranije je glumica govorila o tome kako bore na licu ravna laserskim tretmanima, a nedavno je pokrenula i svoju kozmetičku liniju, JB SKRUB, ali ne za žene nego za dječake, što je možda i očekivano za majku trojice sinova.

Linker
17. travanj 2024 20:05