WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Baš kao mi ili?

Kim Kardashian pokazala sadržaj nesesera, fanove iznenadili jeftini proizvodi

Skroman sadržaj putne torbice zapravo je najava za lansiranje luksuzne toaletne torbe njenog brenda SKKN.

Skroman sadržaj putne torbice zapravo je najava za lansiranje luksuzne toaletne torbe njenog brenda SKKN.

Reality zvijezda i poslovna žena Kim Kardashian omogućila je fanovima da putem društvenih mreža zavire u njenu toaletnu torbicu i iznenadila ih proizvodima koje mnogi smatraju jeftinima i pristupačnima. Osnivačica brenda za njegu kože SKKN podastrla je javnosti sadržaj svojih Chanelovih nesesera, ponajviše kako bi najavila lansiranje svog najnovijeg proizvoda, Vanity Baga.

Poput nas

U videu je Kim usporedila svoje korištene dizajnerske toaletne torbe sa SKKN torbom, ističući razlike među njima i objašnjavajući što se u njima nalazi. Tako su svi mogli vidjeti da multimilijunašica u staroj torbici nosi Neutrogenine maramice za skidanje šminke, putni CeraVe losion, dezodorans Secret i proizvode sličnog cjenovnog ranga, dakle one koji se mogu kupiti u drogerijama.

image

Sadržaj Kimine toaletne torbe iznenadio je fanove

IG KIM KARDASHIAN
image

Kaotični rabljeni neseser

IG KIM KARDASHIAN
image

Jeftini dezić u skupoj torbici

IG KIM KARDASHIAN

Ranije su obožavatelji Kim zamjerali da se razmeće bogatstvom, a sada su spremno komentirali i toliku količinu jeftine kozmetike u njenoj torbi. "Baš kao mi", zaključili su neki i odmah počeli više simpatizirati zvijezdu, jer i sami svakodnevno koriste te i slične cijenom pristupačne kozmetičke proizvode.

Što se iza toga krije

Nekima je bilo čudno što Kim upotrebljava bilo što osim svoje kozmetičke linije, kad je već ima, a treći su zaključili da su proizvodi iz rabljene torbice jednostavno kvalitetni. Bilo je i pitanja nije li to prikriveno oglašavanje, a izgleda da su tek rijetki pomislili da bi to mogla biti samo dosjetka.

Jer, pravi razlog zbog kojeg je Kim dala uvid u sadržaj kaotičnog nesesera bilo je pokazivanje superiornosti kozmetičke torbice njenog brenda. Kako je napisala, "Vanity Bag, proizvod brenda SKKN, minimalistička je torbica prikladna za putovanja u koju stane devet proizvoda za njegu kože, pa i više od toga". Lansiranje je najavila za četvrtak, 26. siječnja, u 18 sati po našem vremenu na SKKNBYKIM.com.

Linker
07. svibanj 2024 10:38