Sarah Jessica Parker 

 ANGELA WEISS AFP
Sasvim iskrena

Mnogi joj zavide, no ona nije sretna: Sarah Jessica Parker otkrila što misli o svom izgledu

Glumica je priznala kako bi voljela dobiti nekoliko kilograma, no to joj nikako ne polazi za rukom.

Glumica je priznala kako bi voljela dobiti nekoliko kilograma, no to joj nikako ne polazi za rukom.

Američkoj glumici i zvijezdi serije "Seks i grad" Sarah Jessici Parker neki već godinama zavide na njezinoj sitnoj građi, no ona je u jednom od svojih posljednjih intervjua priznala kako zapravo ima problema s dobivanjem na kilaži te da nije u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

"Mnogi ljudi imaju svoj križ, a ja ne volim biti mršava. A ako ste upoznali moju braću i sestre, to je isti genetski sklop. Ne mislim da je posebno niti slavim to što sam mršava. Radije bih imala više kilograma, ali to je jednostavno način na koji moje tijelo funkcionira", izjavila je Jessica u podcastu Glad We Had This Chat.

Sarah od 90-ih godina pa do danas slovi kao jedna od modnih ikona, njezine su prirodne kovrče mnogi su si priželjkivali, a ona na ekranu i izvan njega privlači pažnju odjevnim kombinacijama. Sarah je jedna od holivudskih zvijezda koja godinama njeguje svoju prirodnu kožu, umjesto da pokušava eliminirati bore uz pomoć estetskih tretmana, obožava svoje sijede pramenove kose i pravi je uzor ženama kako prihvatiti svoje godine.

"Nikada nisam planirala davati modne ili stilske savjete jer tražim inspiraciju oko sebe. Mislim da je važno osjećati se dobro u sebi, biti autentičan, ne bojati se biti jedinstven", zaključila je Jessica u intervju za L‘Officiel.

image

Sarah Jessica Parker

ANDREA RENAULT AFP
image

Sarah Jessica Parker

ANDREA RENAULT AFP

U periodu od siječnja do travnja, glumica "Seksa i grada" debitirala je na West Endu u predstavi "Plaza Suite" uz svog supruga Matthewa Brodericka s kojim je u braku gotovo 30 godina. Par se vjenčao 1997. godine nakon što ih je spojila ljubav prema kazalištu i imaju troje djece, 21-godišnjeg sina Jamesa Wilkea te 14-godišnje blizanke Marhu i Tabithu.

Linker
08. lipanj 2024 14:23