Dua Lipa za YSL

 PRESS
SJAJAN EFEKT

Nude make-up izrazito je poželjan, a obožavat će ga sve žene koje žele punije usne

Sjenila i ruževi što se lako stapaju s bojom kože s razlogom su predvodnici u šminkanju jer fino "produbljuju" oči i "popunjavaju" usne.

Sjenila i ruževi što se lako stapaju s bojom kože s razlogom su predvodnici u šminkanju jer fino "produbljuju" oči i "popunjavaju" usne.

Izuzmemo li “nude look” proizvode za uljepšavanje tena poput pudera, highlightera i bronzera, neutralni kolorit ove sezone je sveprisutan i na očima i usnama. Bež i smećkasti tonovi dominiraju vodećim trendovima današnjice - takozvanom čistom estetikom, mekim glamurom i tihim luksuzom što su prožeti prirodnošću i odmjerenošću. Takav make-up savršeno se uklapa u (pro)ljetni izgled jer se fino stapa s kožom, bilo da ste svjetloputi ili tamnoputi.

image

Pjevačica Dua Lipa zaštitno je lice za novi ruž YSL Loveshine Lipstick

PRESS
image

Born This Way - Natural Nudes paleta sjenila, 27 € TOO FACED/ Shine Bomb Lip Lacquer s efektom ‘lakiranih’ usana, 4,70 € CATRICE/ Soft Touch Eyeshadow - Apricot Crush sjenilo 2,10 € ESSENCE

PRESS

Premda se “nude” paleta na prvi pogled doima gotovo jednoličnom, ustvari je vrlo raznolika: od puderastih, breskvastih i svijetloružičastih do zemljanih, kamenih i drvenastih nijansi pa sve do onih još izražajnijih u bojama kave, čokolade i začina. Boje izgledaju “jače” kad su zgusnute u kremastim i kompaktnim teksturama šminke nego kad se nanesu na kožu, jer dovoljan je već dašak proizvoda za fino blendanje i kombiniranje u bezbroj varijacija.

image

Paleta sjenila Classic Mattes, 59 € SKKN by Kim/ Ruž Soft Matte, 38 € SKKN by Kim/ High Impact Shadow Play dvostruko sjenilo u obliku olovke 35,90 € CLINIQUE/ Nude Beach paleta sa 6 sjenila u olovkama 64,17 € NUDESTIX

PRESS

Neutralne nijanse izvrsne su za vizualno povećanje i “produbljivanje” očiju te za puniji izgled usana. Upravo u takvom izdanju pjevačica Dua Lipa osvanula je u kampanji za nove ruževe kuće Yves Saint Laurent. “Nude” boje iznova je popularizirala i reality zvijezda Kim Kardashian koja je svoju nekadašnju liniju šminke KKW Beauty “relansirala” u sklopu novog brenda SKKN by Kim. Zvijezde šoubiznisa dobro znaju da su neutralni tonovi zahvalni u svakoj prigodi, bilo da želite prirodan i(li) glamurozan izgled.

image

Lip Velvet ruž s mousse teksturom poput kremastog deserta, 29 € ANASTASIA BEVERLY HILLS/ Ruž Elena Sand iz kolekcije Rouge À Lèvres Neutral Brown, 51 € GUCCI/ Novi ruž Loveshine Lipstick obogaćen je biljnim uljima i pulpom smokve, 45 € YSL

PRESS
Linker
04. svibanj 2024 22:54