SHUTTERSTOCK
škakljivo priznanje

Slavna oskarovka ponosno priznala da koristi botoks i izazvala lavinu komentara

Iako se ovaj tretman još uvijek često osuđuje u javnosti, na iznenađenje mnogih, nakon priznanja Olivije Coleman uslijedili su vrlo pozitivni komentari.

Iako se ovaj tretman još uvijek često osuđuje u javnosti, na iznenađenje mnogih, nakon priznanja Olivije Coleman uslijedili su vrlo pozitivni komentari.

I dok neki još uvijek ne žele priznati da su se podvrgnuli invazivnim anti-age tretmanima, Olivia Colman s tim nema problema. Zvijezda Netflixove serije "Kruna" priznala je voditelju BBC-jevog radija, Vernonu Kayu, da joj je u borbi s godinama botoks najbolji prijatelj.

@bbcradio2 Vernon Kay and Olivia Colman found out they were the same age when recording #TenToTheTop ? Listen to the podcast on BBC Sounds ? #vernonkay #oliviacolman #jessiebuckley ♬ original sound - bbcradio2

Naime, tijekom intervjua povodom novog filma "Wicked Little Letters", koji je dala zajedno s irskom glumicom Jessie Buckley, poveo se razgovor o godinama. Bila je potpuno šokirana nakon što je shvatila da voditelj ima 50 godina kao i ona sama, te ga je odmah pitala koliko se puta podvrgnuo botoksu. Kay joj je postavio isto pitanje, a ona je bez problema priznala: "Hrpu botoksa!"

Iako se ovaj tretman još uvijek često osuđuje u javnosti, na iznenađenje mnogih, nakon Olivijinog priznanja uslijedili su vrlo pozitivni komentari. Obožavatelji su ju pohvalili zbog iskrenosti, a oduševio ih je i njezin duhovit odgovor na pitanje boli li botoks. "O da, to su ti igle u licu", rekla je glumica koju smo mogli gledati i hit mjuziklu "Wonka", gdje je igrala s Timothéeom Chalametom i Hughom Grantom.

image

Martha Stewart također je priznala da koristi botoks

KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK KRISTINA BUMPHREY/SHUTTERSTOCK

Osim Olivije, o botoksu je nedavno progovorila i 82-godišnja Martha Stewart. Tijekom premijere druge sezone njezinog hit podcasta "The Martha Stewart Podcast" razgovarala je sa svojim dermatologom, dr. Danom Belkinom, o vlastitim estetskim zahvatima.

"Svaki moj selfie na društvenim mrežama poprati veliki interes. Toliko je komentara o mom faceliftu, o tome tko ga je radio i koliko je fotografija retuširana da sam odlučila o tome javno popričati", rekla je Martha, nakon čega je dr. Belkin objasnio kakve je sve tretmane radio na njezinom licu i vratu. Otkrio je tako da botox stavlja u čelo, vrat i čeljust, a filere u obraze. Čini se kako je došlo vrijeme da slavne dame, napokon otvoreno razgovaraju o tretmanima kojim se podvrgavaju.

Linker
12. lipanj 2024 18:28