Zendaya

 BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Beauty inspiracija

Trendi frizura koju je proslavila poznata tenisačica jedna je od najvećih hitova ove sezone

Jedna od poznatih "it" djevojaka koje su posljednjih dana nosile ovu frizuru je i stilski nepogrješiva Zendaya.

Jedna od poznatih "it" djevojaka koje su posljednjih dana nosile ovu frizuru je i stilski nepogrješiva Zendaya.

Svaka sezona sa sobom donosi nove trendove, a osim u modnom svijetu, isti je slučaj i kada govorimo o beauty trendovima. Isto tako, u posljednje vrijeme sve više svjedočimo povratku određenih stylinga, a jedan od njih su pletenice po uzoru na poznatu rusku tenisačicu Annu Kournikovu. Osim toga što je krajem 90-ih osvajala svijet velikim uspjesima na teniskim terenima, jednako je tako plijenila pažnju svojim stilom. Ono o čemu se naročito govorilo bila je njezina prepoznatljiva pletenica koju je najčešće nosila ispod šilterice, a zajedno sa zaglađenim repom kao osnovom, riječ je o jednoj od najefektnijih frizura koja je savršen izbor za ljeto.

image

Anna Kournikova

R16/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Jednostavna je i njezino stiliziranje ne oduzima previše vremena, a ujedno je i odlično rješenje za visoke temperature kada ipak radije izbjegavamo nošenje raspuštene kose. Jedna od poznatih it djevojaka koju smo u posljednje vrijeme imali prilike vidjeti s ovom hit frizurom jest Zendaya, i to nas zapravo nimalo ne čudi jer se ova 27-godišnja glumica u posljednje vrijeme profilirala u trendsetericu čiji styling rado pratimo.

image

Zendaya

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Ona je za premijeru svog najnovijeg filma "Izazivači" uz bijelu Thom Browne haljinu koja je pomno pratila liniju njezina tijela odabrala upravo dugačku trendi pletenicu, a look je dodatno upotpunila svilenom chic bijelom mašnom.

Linker
12. svibanj 2024 20:08