REVITALIZACIJA VLASIŠTA

U naše klinike stigao je serum za tanku i beživotnu kosu

Uz raznoliku prehranu bogatu proteinima, vitaminima i mineralima, te uz odgovarajuću njegu koja dubinski revitalizira vlasište, kosa se može “na duge staze” održati zdravom i snažnom.

Baš kao što se tijelo s godinama mijenja, tako se i na kosi pojavljuju promjene koje utječu na njezinu teksturu i punoću. Osim što s vremenom gubi prirodni pigment i postaje sijeda, folikule iz kojih kosa raste postupno se “skupljaju” pa se i vlasi stanjuju. Pritom ciklus njenog rasta postaje kraći (što dovodi do smanjenja njezine gustoće), u vlasištu se smanjuje aktivnost lojnih žlijezda pa kosa postaje isušenija, krhkija i podložnija oštećenju. Uz raznoliku prehranu bogatu proteinima, vitaminima i mineralima, te uz odgovarajuću njegu koja dubinski revitalizira vlasište, kosa se može “na duge staze” održati zdravom i snažnom.

image
PRESS

Sveobuhvatno rješenje nudi brend RevitaLash® koji je u svijetu najpoznatiji kao čudotvorac za gušće trepavice i obrve, a jednako uspješno osnažuje kosu. Zahvaljujući patentiranoj formuli BioPeptin Complex® s biljnim lipidima, peptidima, biotinom (vitamin B7), pantenolom (vitamin B5) i antioksidansima, serum u obliku pjene RevitaLash® Volume Enhancing Foam vraća kosi snagu i vitalnost. Vlasi postaju punije, gipkije i mnogo otpornije na pucanje i oštećenje. Odmah nakon nanošenja seruma kosa je voluminoznija, a već u roku od četiri tjedna vlasi postaju deblje i poprimaju puni volumen.

image
PRESS

RevitaLash® Volume Enhancing Foam energizira kosu od samoga korijena, potičući njezinu prirodnu sposobnost samoobnove. Vrlo je nježan i ne otežava vlasi, a pogodan je i za obojenu kosu. Serum odlično djeluje zasebno, a za još sveobuhvatniji učinak preporučuje se u kombinaciji s RevitaLash® Thickening šamponom i regeneratorom koji “podebljavaju” i učvršćuju vlasi. Svi proizvodi namijenjeni su i ženama i muškarcima s tankom i beživotnom kosom. RevitaLash® Volume Enhancing Foam također se preporučuje kao idealna njega nakon mezoterapijskih i microneedling tretmana kojima se potiče rast kose.

DOSTUPNO U: Poliklinika dr. Jelena Jakić, SINTEZA SKIN CLINIC, NEVIA estetski centar i Poliklinika Lege Artis

Linker
12. ožujak 2024 12:07