Volite svoje tijelo

Uz ova tri uređaja do proljeća možete zablistati punim sjajem od glave do pete

Bez obzira na to kojeg oblika i veličine bila, istaknite najbolje na svojoj figuri - dr. Nikola Milojević može postići čuda pomoću tri tehnološka diva što ih koristi u svojoj poliklinici, to su EMSculpt, PiQo4 laser i laserski ‘epilator‘ Soprano Titanium. U njihovu moć uvjerili su se i tenisačica Donna Vekić i glazbenik Vlaho Arbulić.

Dr. Nikoli Milojeviću, vlasniku zagrebačke Poliklinike Milojević - nedavno otvorene na novoj adresi, u impresivnom prostoru obnovljenog Centra Kaptol u središtu Zagreba - posebna je strast uvođenje inovativnih, najnaprednijih metoda za pomlađivanje lica i tijela. Jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka za estetsku medicinu, kojemu pacijenti dolaze iz cijeloga svijeta, ističe da im uvijek nastoji pružiti najbolje od najboljeg.

"U novim tehnologijama važno mi je da budu originalne, od proizvođača koji su ih izvorno kreirali i patentirali, jer se upravo na taj način dobiva najviša kvaliteta", kaže estetski liječnik.

Prema tom kriteriju odabrao je i tri uređaja koje naziva divovima zbog njihova moćnog djelovanja – PiQo4 laser za uklanjanje tetovaža i pigmentacija, Soprano Titanium za lasersku epilaciju te EMSculpt elektromagnetski tretman za učvršćivanje i oblikovanje tijela, prvi takav u Hrvatskoj. Dr. Milojević preporučuje da je upravo sada pravo vrijeme za njih, jer donose dugoročne rezultate s kojima u punom sjaju možemo ući u sljedeće proljeće i ljeto.

image

EMSculpt ubrzava rezultate tjelovježbe, pa ga vole i sportaši, a koliko je dobar zna i uspješna tenisačica Donna Vekić

JOHN PAVLISH

Najbezbolnija eliminacija dlačica

Soprano Titanium proglašen je najbržom, najučinkovitijom i najbezbolnijom laserskom epilacijom današnjice - zahvaljujući trostrukoj tehnologiji uklanjanja dlačica uz neprestano hlađenje kože za što veći osjećaj ugode. Djelujući u kombinaciji čak triju valnih duljina odjednom, laser na taj način temeljito uništava folikule - zaštitne ovojnice korijena dlaka te sprečava njihov ponovni rast. Uređaj je opremljen nastavcima za optimalno "pokrivanje" raznih područja na licu i tijelu, što dodatno ubrzava provođenje tretmana.

image

Donna Vekić i dr. Nikola Milojević uz aparat Soprano Titanium koji može ukloniti sve vrste dlačica u svim bojama i fazama

JOHN PAVLISH

"S nekadašnjim uređajima trebalo nam je sat vremena za lasersku epilaciju nogu, a sada to napravimo već za deset do 15 minuta. Stoga se u istom tretmanu lako mogu obraditi još neke zone, primjerice ruke ili leđa, a sve zajedno u nepunih sat vremena", kaže dr. Milojević.

Soprano Titanium može ukloniti sve vrste dlačica u svim bojama i fazama rasta. Za maksimalno uklanjanje potrebno je u prosjeku šest tretmana u razmacima od osam tjedana. Stoga je sada pravo vrijeme za prvi tretman kako bi sljedećeg ljeta koža bila čista i glatka, preporučuje dr. Milojević.

Potpuno brisanje tetovaža i pigmentacija

Lakše je nego ikad riješiti se neželjenih tetovaža - pomoću PiQo4 lasera koji fino raspršuje pigmente. "PiQo4 koristi pikovalove u kombinaciji s nanovalovima, što je mnogo preciznije od prijašnjih generacija lasera koji imaju samo nanovalove. Slikovito rečeno, nanovalovi djeluju kao da razbijamo zid na manje komadiće, dok pikovalovi te komadiće pretvaraju u prah. Stoga u potpunosti možemo ukloniti tetovaže u svim bojama, kao i trajni make up", objašnjava dr. Milojević.

PiQo4 laserom također se uklanjaju melazme i druge vrste hiperpigmentacija. Zahvati najčešće traju nekoliko minuta, a provode se pod lokalnom anestezijom. Pigmentacije se u prosjeku skidaju u jednom do četiri tretmana, a tetovaže mogu nestati već u dva do tri tretmana.

image

Tretmane koje provodi dr. Nikola Milojević isprobava i na sebi

JOHN PAVLISH

Pomoću PiQo4 uređaja izvodi se i tretman za pomlađivanje kože PicoFractional - kojim se ujedno mogu riješiti problemi s proširenim porama, miteserima i ožiljcima od akni - kao i tretman Hollywood Carbon Peel: na lice se nanosi crna maska te se skida laserom, nakon čega ten zablista.

image

Vlaho Arbulić definira mišiće na uređaju EMSculpt u Poliklinici Milojević

JOHN PAVLISH

Elektromagnetski trening mišića

Nakon samo pola sata EMSculpt tretmana mišići se aktiviraju kao da ste napravili 20.000 trbušnjaka, iako pritom samo - ležite. Doista je moguće bez napora, a ipak intenzivno, "trenirati" pomoću elektromagnetske stimulacije - što potiče tisuće kontrakcija u mišićima, uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, a pritom se i otapaju masne naslage.

"Osim što lijepo preoblikuje i učvršćuje ruke, noge, trbuh, stražnjicu..., EMSculpt ubrzava rezultate tjelovježbe pa je omiljen i među sportašima. Također pomaže u rehabilitaciji nakon ozljeda te u rješavanju dijastaze (razmicanja) trbušnih mišića nakon porođaja", kaže dr. Milojević.

Za što bolji učinak preporučuje se niz od četiri do šest tretmana u razmacima od dva do tri dana, što se po potrebi ponavlja svakih šest do 12 mjeseci za održavanje rezultata.

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Poliklinikom Milojević.

Tema je dio sadržaja magazina GLORIA GLOW koji se može kupiti po cijeni od 35 kn na kioscima do 7. prosinca uz magazin Gloria i dar iznenađenja.

image
PRODUKCIJA GLORIA
Linker
26. ožujak 2024 02:47