ZAGLAĐUJE BORE

Victoria Beckham otkrila na koji tretman odlazi: ‘Više neću stariti‘

Radi se o laserskom skin resurfacingu kojim je zategnula tonus, zagladila sitne bore i pomladila se zahvaljujući holivudskom liječniku kod kojeg odlaze mnoge zvijezde.

Čini se da je Victoriji Beckham uspjelo ono što mnogima nije: osjetno je usporila pojavljivanje znakova starenja na licu uz pomoć laserskog tretmana lica. Radi se o naprednom tretmanu laserskog skin resurfacinga, a modna dizajnerica i supruga Davida Beckhama, suvlasnika nogometnog kluba "Inter Miami", na tom tretmanu bila je dvaput. Nakon što je ponovno posjetila losanđelešku kliniku za plastičnu kirurgiju dr. Ashkana Ghavamija, koji zvijezdama zabavljačke industrije već neko vrijeme vraća mladost, objavila je svoje dojmove na Instargamu. U Ghavamijevu kliniku dolaze, među ostalima, Kim Kardashian, Iggy Azalea, Amber Rose, Blac Chyna i Tori Spelling, a zadovoljnim klijenticama pridružila se i bivša članica grupe Spice Girls.

Zahvat je nekirurški, stoji oko 2500 dolara, a njime se uklanja fina, tanka mreža bora na licu, pomaže "obuzdati" izražene bore, postiže rezultate pri zatezanju kože i ujednačivanja pigmenta. Poslije neinvazivnog tretmana lica Victorije Beckham, doktor tvrdi: "Ne samo da gledamo kako vratiti vrijeme unatrag, već ga sada zaustavljamo. Dakle, doslovno više nećete stariti".

image

Victoria Beckham bila je na laserskom tretmanu lica

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Dizajnerica dosad nije ovako otvoreno pričala o svojim tretmanima pomlađivanja, ali ovaj put je snimila video i objavila ga na Instagramu. Kaže da je prošla tretmane lasera dvaju valnih duljina kako bi svojoj koži omogućila regeneriranje i postigla toliko željenu zategnutost. Mladolik izgled vidljiv je i u plesnom videu koji se snimila sa suprugom.

"Puno govorim o njezi kože. Ali nedavno sam bila na laserskom tretmanu s nevjerojatnim doktorom Ghavamijem i primjećujem značajnu razliku. Nakon tog posljednjeg tretmana, moja koža nikad nije izgledala tako dobro. Zato sada želim podijeliti iskustvo", rekla je.

Linker
05. ožujak 2024 13:08