CHARLOTTE TILBURY/FERRARI/PROFIMEDIA
Make up trikovi

Victoria Beckham otkrila kako promijeniti izgled nosa: ‘Nikad ga nisam operirala‘

Svoj ‘gumbasti‘ nos svestrana Victoria dotjeruje pomoću šminke, vještim konturiranjem.

Svoj ‘gumbasti‘ nos svestrana Victoria dotjeruje pomoću šminke, vještim konturiranjem.

Od slavnih dana Spice Girls, preko braka s nogometnom zvijezdom, do uspješne karijere modne kreatorice i vlasnice kozmetičkog brenda – Victoria Beckham intrigirala je i dalje intrigira javnost svojim aktivnostima, privatnim životom i izgledom. Na vječito pitanje zašto se ne smiješi na fotografijama, fanovi još nisu dobili odgovor koji bi ih zadovoljio, a mnogi od njih tvrde i da je Victoria "negdje usput" otišla pod nož kako bi operacijom dotjerala nos. No, u nedavnom videu koji je snimila s vizažisticom Charlotte Tilbury, na čijem je Youtube kanalu objavljen, zvijezda je otkrila da njezin prćast, "gumbasti" nos nije rezultat estetske operacije, nego uspješnog konturiranja.

image

Victoria Beckham se pohvalila učinkom svojih bronzera

JLPPA/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

U dva tona

Make up artistica i kreatorica linije preparativne i dekorativne kozmetike, Tilbury je objasnila kako korištenje pravih proizvoda na pravim područjima može "stvoriti veće i otvorenije oči" pa čak i dojam "podizanja očiju i podizanja lica". Često je pitaju, nastavila je, je li operirala nos, iako nije, a tajna dobrog izgleda njenog nosa je u konturiranju koje je usavršila kroz godine pod reflektorima.

S tim se složila i Victoria: "Ljudi govore da sam operirala nos, ali nikad nisam bila na operaciji nosa, oduvijek imam ovakav nos."

Tajna je u isticanju "gumbastog" nosa pomoću šminke, a taj trik izvodi pomoću "svog matirajućeg bronzera Bronzing Brick u dva tona koji se može koristiti za konturiranje i za postizanje prirodne nijanse osunčane kože".

image

Među darovima se našao i med koji vrijedno rade pčelice Victorijinog supruga Davida Beckhama

CHARLOTTE TILBURY/FERRARI/PROFIMEDIA

Uskličnik za kraj

Charlotte je na Victoriji demonstrirala kako se to radi, doduše, s proizvodima iz svoje linije: bronzerom je iscrtala lagane konturirajuće linije sa svake strane nosa i točno ispod njegovog vrha u obliku slova "U", kako bi vizualno stanjila nos. Potom je tanju stranu kista umočila u highlighter (reflektira svjetlost) i njime, tako reći, nacrtala uskličnik na nosu – preciznije, povukla je konturirajuću liniju preko hrpta nosa i za kraj još dodala točku na sam vrh. Vrijedi pokušati kod kuće.

Linker
05. svibanj 2024 01:52