PATRICIA JERKOVIĆ
NOVA LOKACIJA

Art park stiže na novu zagrebačku adresu, čekaju nas tri dana umjetnosti u skrivenom dvorištu

Art park putuje dalje i stiže na novu zagrebačku adresu. Trodnevna pošiljka umjetnosti, glazbe i druženja stiže brzo i sigurno u Klet, na adresu Ilica 73.

Art park putuje dalje i stiže na novu zagrebačku adresu. Trodnevna pošiljka umjetnosti, glazbe i druženja stiže brzo i sigurno u Klet, na adresu Ilica 73.

Omiljeni putujući ljetni projekt Art park ovog svibnja slijeće brzo i sigurno na šarene tepihe umjetničkog dvorišta u centru Zagreba. Trenutno najuzbudljivija umjetnička lokacija u gradu, studio i galerija Klet u Ilici 73, postat će dom Art parku u sklopu trodnevne manifestacije 24., 25. i 26. svibnja 2024.

image

Art park u Ribnjaku

PATRICIA JERKOVIĆ

Tri slatka umjetnička dana započet će velikim otvorenjem izložbe Zvonimira Haramije Hansa u petak, 24. svibnja 2024. Koprivnički umjetnik samostalno izlaže od 2004. godine, a do danas je imao 18 samostalnih i desetak skupnih izložbi te je sudjelovao na desetak street art festivala. Kao animator radio je na različitim projektima Croatia i Zagreb filma i animiranim video spotovima različitih glazbenika, a autor je kratkog animiranog filma, „Monster Master“. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i izradom animiranih video spotova te slikanjem murala. Otvorenje izložbe upotpunit će još jedan poznati umjetnik, Lunar, koji će tu večer selektirati glazbu dok će se za hranu i piće pobrinuti Langosh banda i Smuc kamion.

image
Zvonimir Haramija Hans

Subota 25. svibnja 2024. bit će prilika za razgled izložbe u miru i još jedno druženje uz glazbu kada će je mudro odabirati Michel Kubaček i Boris Bare. Nedjeljno Art park druženje uz kraljevski gulaš završava 26. svibnja 2024. što će ujedno biti i posljednja prilika za izložbu te večernji film uz kokice. Program će svakodnevno trajati od 16h do ponoći.

Ovogodišnja trodnevna manifestacija Art park Zagreb u skrivenom dvorištu preko puta zagrebačkog Britanskog trga bit će tranzitna lokacija za dugo toplo ljeto Art parka u Puli.

Linker
20. svibanj 2024 09:29