Hiljson ove jeseni priprema glazbeni spektakl za svoje vjerne obožavatelje u Boćarskom domu u Zagrebu 

 PRESS
Trap ikona

Hiljson Mandela objavio novu pjesmu i najavio najveći koncert, komentari ne staju: "Kakav je ovo hit"

Novi singl naziva "7 ujutro" radio je s već dobro poznatom ekipom među kojom je i Mihovil Šoštarić Lockroom, najtraženiji glazbeni producent nove generacije.

Novi singl naziva "7 ujutro" radio je s već dobro poznatom ekipom među kojom je i Mihovil Šoštarić Lockroom, najtraženiji glazbeni producent nove generacije.

Nakon što je čak četiri tjedna proveo na prvom mjestu Billboard Croatia Songs liste s hit-pjesmom "Anakran", 31-godišnji zagrebački glazbenik, autor i trap ikona domaće scene Hiljson Mandela ima novu poslasticu za svoje brojne obožavatelje. Riječ je o novom singlu s videospotom naslova “7 ujutro” s kojim najavljuje svoj najveći samostalni koncert dosad, a koji priprema ove jeseni u zagrebačkom Boćarskom domu.

“Pjesma nosi jednu neopterećujuću feel good vibru koju smo u jednom danu zavrtjeli u studiju. Bio sam oduševljen beatom koji je kreirao Lockroom i u par minuta sam imao gotov refren, a ostatak pjesme se samo nadovezao”, otkriva Hiljson Mandela.

"Kako je krenulo ovaj album bit će jači od prvog... Hilje ovo gori", "Već uhodana ekipa", "Hilje, brate moj, pjesma kida kao i ti u spotu, samo jako", "Odlična stvar", "Kakav hit", "Najbolji si", dio je komentara koje je dobio na YouTube kanalu nakon objave pjesme.

Nadodaje i kako je naknadno shvatio da ih je u stvaranju novog singla inspirirala čuvena cro-dance era domaće glazbene scene. “S odmakom sam shvatio da me instrumental pjesme podsjetio na cro-dance pokret koji je svojedobno isto bio jedan poseban novi val na sceni, i inspirirao me. Tako da mi uopće nije bilo teško napisati taj tekst i osjetiti čitavu vibru i vjerujem da smo u ovaj singl prenijeli tu čitavu srž druženja, partijanja i jednog dobrog života, najbolje što smo mogli", zaključio je ponosno Hiljson.

image

Hiljson ove jeseni priprema glazbeni spektakl za svoje vjerne obožavatelje u Boćarskom domu u Zagrebu

PRESS

Kao i dosadašnje samostalne singlove i ovu je pjesmu kreirao sa stalnim suradnikom, producentom Mihovilom Šoštarićem Lockroomom, dok su za prateći videospot redateljski zaslužni Luka Matković i Ana Cindrić.

Hiljson će 5. listopada u zagrebačkom Boćarskom domu održati svoj najveći koncert dosad koji nam stiže točno dvije godine otkako je u listopadu 2022. godine rasprodao solo koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Bio je to trijumf njegove dosadašnje karijere u godini u kojoj je objavio prvi solo album “Mandela Effect”. Godinu dana kasnije, u listopadu 2023., sa svojim matičnim trap kolektivom KUKU$ obilježio je deset godina djelovanja uz rasprodani zagrebački Dom sportova.

image
PRESS

Ovogodišnji solo koncert u Boćarskom domu bit će u znaku novih pjesama koje priprema za novi album, čija objava slijedi do kraja godine. Ulaznice su dostupne u prodaji putem online platforme Core Event te na fizičkim prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Rockmark i Dirty Old. Za koncert je već iskazan veliki interes, budući da je u svega tjedan dana od prve najave rasprodano 30% kapaciteta dvorane.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
02. srpanj 2024 14:25