Nikola Vilić / Hanza Media
DVA SLAVLJENIČKA KONCERTA

Liječnici dali dozvolu, publika presretna: Potvrđen drugi Oliverov koncert u Splitu

Nakon što su ulaznice za njegov slavljenički koncert 'Oliverovih 70' planule u rekordnom roku, dogovoren je još jedan njegov nastup nakon konzultacija s liječnicima.

Nakon što su ulaznice za njegov slavljenički koncert 'Oliverovih 70' planule u rekordnom roku, dogovoren je još jedan njegov nastup nakon konzultacija s liječnicima.

Ulaznice za drugi rođendanski koncert Olivera Dragojevića u Spaladium Areni u Splitu, koji će se održati 16. prosinca, bit će puštene u prodaju u četvrtak, 23. studenoga. Sudeći prema brzo rasprodanom koncertu koji će održati 15. prosinca i ovog će puta karte nestati u kratkom roku. Naime, za njegov slavljenički nastup karte su rasprodane za osam sati, ali velik broj njegovih obožavatelja naposljetku je ostao praznih ruku.

Unatoč ozbiljnim zdravstvenim problemima, Oliver Dragojević je nakon konzultacija s liječnicima potvrdio da će nastupiti dva dana zaredom. Na prvom koncertu sigurno je da će nastupiti Tedi Spalato, Gibonni i Stjepan Hauser, dok se za drugi tek dogovaraju gosti.

Omiljenom glazbeniku u kolovozu je otkriven tumor na plućima, ali on se ne predaje i nakon terapija se priprema za dva koncerta.

- Kao svi ljudi, energija mi je normalna, ne bojim se. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da ustraje i da gura dalje - izjavio je tada Oliver Dragojević koji bi, osim na svoja dva slavljenička koncerta, trebao nastupiti i 22. prosinca u Lisinskom. Tada će biti održan humanitarni koncert "Pokaži ljubav" čiji će prihod biti darovan Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj bolnici.

Linker
21. svibanj 2024 11:33