Billie Eilish sa svojim trećim studijskim albumom

 @HITMEHARDANDSOFT
HIT ME HARD AND SOFT

Novi album Billie Eilish već su proglasili najboljim do sada, kroz 10 pjesama prolazi sva stanja slomljenog srca

Treći studijski album popularne pjevačice stiže tri godine nakon albuma “Happier Than Ever”, donosi nam 10 pjesama te nije najavljen niti jednim singlom jer se vodila idejom da se album sluša u cijelosti.

Treći studijski album popularne pjevačice stiže tri godine nakon albuma “Happier Than Ever”, donosi nam 10 pjesama te nije najavljen niti jednim singlom jer se vodila idejom da se album sluša u cijelosti.

Globalna senzacija autentičnog izraza, Billie Eilish predstavlja svoj treći studijski album "Hit Me Hard and Soft" - kolekciju nježnih tonova i oštrih stihova obojenih sirovim emocijama. Izdanje donosi deset novih pjesama koje istražuju prvu ljubav, duboku patnju koju budi njen brodolom, ljubomoru, kao i sva druga neizbježna stanja slomljenog srca. Ovu intimnu ispovijest Billie je napisala sa svojim bratom Finneasom, koji je također i producent izdanja.

Billie je za treći album već pokupila izuzetne pohvale od medija kao što su Rolling Stone, Variety i Los Angeles Times, koji ističu da je ovo njen najbolji album do sada.

Umjetnica ovim projektom otvara novu eru svoje karijere nakon albuma "Happier Than Ever" i globalnog hita "What Was I Made For" snimljenog za film "Barbie". Billie u nadolazećem periodu očekuje svjetska turneja koja počinje na jesen na sjevernoameričkom kontinentu, a završava se u ljeto 2025. u Europi.

Iako ima samo 22 godine, Billie Eilish spada u najutjecajnije umjetnike 21. stoljeća i njena prva dva studijska albuma okrunjena su najcjenjenijim nagradama u industriji, milijardama streamova na glazbenim platformama, kao i najpozitivnijim kritikama. Glazbenica je 2015. godine pažnju publike privukla melankolično-romantičnom pjesmom "Ocean Eyes" i od tog dana neprestano niže uspjehe i obara rekorde industrije. Umjetnica je ubrzo postala najmlađa osoba na svijetu koja posjeduje dva Oscara, a osvojila je i čak devet prestižnih Grammy nagrada u različitim kategorijama. Album „Hit Me Hard and Soft“ već nosi status jedinstvene kolekcije iskrenih priča i još jedan je dokaz da je dubina emocija razlog zašto se čitav svijet povezuje s pričom koju Billie gradi godinama.

Linker
13. lipanj 2024 01:31