PRESS
JOŠ DESET DANA

Omiljeno Ljeto kod Matoša traje još samo deset dana!

DJ setovi, odlična hrana i piće, zvjezdano nebo, ludilo društvo i sve to smiksano na jednom mjestu - Trgu braće Mažuranić.

DJ setovi, odlična hrana i piće, zvjezdano nebo, ludilo društvo i sve to smiksano na jednom mjestu - Trgu braće Mažuranić.

Bilo da ste se već vratili s godišnjeg odmora ili brojite sitno do odlaska na zasluženih nekoliko tjedana čistog hedonizma, vruće ljetne večeri u gradu ne moraju biti dosadne i nesnosne, već i one mogu vratiti ili uvesti u duh godišnjeg i uživanja. U samom centru Zagrebu mogu se doživjeti nezaboravni ljetni trenuci i stvoriti predivne uspomene, a recept je vrlo jednostavan: malo fantastične žive glazbe, DJ setovi, odlična hrana i piće, zvjezdano nebo, ludilo društvo i sve to smiksano na jednom mjestu – Ljetu kod Matoša na Mažurancu!

image

Ljeto kod Matoša nudi brojne DJ setove

PRESS
image

Ljeto kod Matoša

PRESS

U srcu Zagrebu, u ugodnoj hladovini drvoreda i ispod starih fenjera u skrivenom dragulju Donjeg grada, točnije na Trgu braće Mažuranić, skriva se idilična kulisa Ljeta kod Matoša. Mjesto gdje je najbolje provesti zabavna druženja s ekipom ili čak doći sam i uz gomilu ležaljki, vreća, jastučića i stoličica za sjedenje, neodoljive retro fotelje i kredence, baš „kao kod kuće“ uživati u glazbenim performansima ili pak čitati svoju omiljenu knjigu, uz ukusnu hranu i piće.

image

Ljeto kod Matoša - kulisa za predivne ljetne uspomene u samom centru Zagreba

PRESS
image

Ljeto kod Matoša traje do 29. srpnja

PRESS

Fantastična street food ponuda još nikoga nije razočarala te nitko nije ostao gladan, jer osim meksičke kuhinje, na Mažurancu se mogu naći šest vrsta pizze, šest vrsti paste, burgeri, hrskavi prženi krumpirići i batati, Cheese wheel pasta, domaća varijanta popularnog Philly cheese sendviča, pilećih krilca i stripsa. Od slatkog posebno valja izdvojiti banana bread i genijalni brownie sa sladoledom.

image

Ljeto kod Matoša - fantastična street food ponuda

PRESS
image

Ljeto kod Matoša - šest vrsta pizze, šest vrsti paste, burgeri, hrskavi prženi krumpirići i batati, Cheese wheel pasta,
domaća varijanta popularnog Philly cheese sendviča, pilećih krilca i stripsa

PRESS

Od osvježavajućih napitaka tu su: prirodna limunada s okusima manga, mente, đumbira i maline, mojitomango i mojito s malinama, jagodama i đumbirom vrhunskih koktel majstora na kućici Monkey Bar, Spritz koktel s pjenušcem, Hendricks gintonic, koktel od ruma, limete i mente sa svježe cijeđenim sokom od lubenice serviran u samoj lubenici, nezaobilazan Jamnica gemišt hladan kao led, uz mrzlu Kozel pivu garancija su da se lako rashladiti i na plus 30 stupnjeva!

image

U ponudi su prirodne limunade različitih okusa

PRESS
image

Tu su i kokteli, Spritz kokteli, gintonic i svježe cijeđeni sok serviran u samoj lubenici

PRESS

Ljeto kod Matoša traje još svega deset dana, točnije do 29. srpnja. Manifestacija je otvorena svakog radnog dana od 16 sati, subotama i nedjeljama od 10 sati, a zatvara se u ponoć. Sve informacije o programu dostupne su na Facebook i Instagram profilima.

image

Ljeto kod Matoša još samo deset dana na Mažurancu

PRESS
image

Ljeto kod Matoša

PRESS
Linker
12. lipanj 2024 01:05