SEASPLASH FESTIVAL
Idućeg ljeta

Posljednji Seasplash Festival na ljeto 2023: Njegovo 21. izdanje ujedno će biti i posljednje

Organizatori su najavili kako će se posljednji Seasplash održati na Martinskoj od 20. do 23. srpnja 2023. pod motom #TwentyOneTheLastOne.

Organizatori su najavili kako će se posljednji Seasplash održati na Martinskoj od 20. do 23. srpnja 2023. pod motom #TwentyOneTheLastOne.

Organizatori jednog od najdugovječnijih glazbenih festivala objavili su da će na ljeto 2023. održati 21. izdanje Seasplash Festivala, koje će biti ujedno i njegovo posljednje izdanje.

"Došao je i taj trenutak. Krug je zatvoren, i život ide dalje. Sretni smo i ponosni što smo u nešto više od dva desetljeća sudjelovali u pokretanju, stvaranju, njegovanju i promoviranju danas agilne nezavisne glazbene scene koja prije toga na ovim područjima nije postojala", poručili su iz organizacije.

Seasplash festival uvijek je isporučio originalnu viziju karipskog glazbenog nasljeđa, u fuziji s recentnim trendovima i mediteranskim ambijentom. Najavljen datum pada u samo srce ljetne turističke sezone od 20. do 23. srpnja 2023., na festivalskoj lokaciji Martinska u neposrednoj blizini Šibenika.

"Kroz godine smo ugostili čitavi niz bendova, live act-ova, DJ-eva, sound systema i pratećih kolektiva,…, od čega se neće razlikovati ni 21. izdanje, ovom prilikom u ipak nešto svečanijom tonu povodom zatvaranja jednog velikog životnog poglavlja", kazali su organizatori.

image

Seasplash Festival posljednje izdanje održat će 2023.

SEASPLASH FESTIVAL

Kao i do sada, 21. Seasplash festival će ponuditi nastupe većeg broja izvođača, kroz četiri dana i na nekoliko pozornica, u kombinaciji s dodatnim sadržajima, besplatnim za posjetitelje.

Život na lokaciji kroz dane održavanja uvijek je bio jedna od posebnosti festivala, s kampiranjem u hladu guste borove šume, tik uz more.

Kao i posljednjih nekoliko godina, posljednje izdanje Seasplash festivala održat će se od 20. do 23. srpnja 2023. na lokaciji Martinske u Šibeniku, jednoj od rijetkih, ako ne i jedinoj festivalskoj destinaciji unutar Unesco buffer zone, te u zaštićenom prirodnom krajoliku šibenskog kanala. Prvu najavu izvođača objavljujemo idućeg mjeseca, do tada su u opticaju SuperRanograbilice, festivalske ulaznice po najpovoljnijoj cijeni.

Linker
19. svibanj 2024 01:49