PRESS
The Rest Tour

Soul diva nam se vraća: Gloria vas vodi na koncert Macy Gray u Zagrebu

Gloria jednoj svojoj čitateljici ili čitatelju dijeli 2 ulaznice za koncert Macy Gray u subotu 29. listopada u Tvornici kulture.

Gloria jednoj svojoj čitateljici ili čitatelju dijeli 2 ulaznice za koncert Macy Gray u subotu 29. listopada u Tvornici kulture.

Soul kraljica Macy Gray već je 20 godina jedn od omiljenih ženskih glazbenica - zbog svog upečatljivog glasa i pjesama kojima osvaja top ljestvice. Svoje najveće hitove, ali i nove pjesme Macy će izvesti na zagrebačkom koncertu koji se održava u subotu 29. listopada.

Soul diva zajedno s novim fantastičnim bendom već je krenula na europsku turneju The Rest, odakle dolaze samo fantastične kritike, što znači da će i zagrebačka publika uživati u vrhunskim glazbenim bravurama koje će izvesti Macy. Gloria jednoj svojoj čitateljici ili čitatelju dijeli 2 ulaznice za subotnji koncert.

Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil Gloria.hr u razdoblju od 25. do 27. listopada 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje
  • Dobitnika dvije ulaznice za koncert Macy Gray u Zagrebu, objavit ćemo na Instagramu nakon četvrtka 27. listopada iza 15 sati.

Osvježena novom energijom i uz fantastičan bend kojeg čine vrhunski glazbenici, Macy će u Zagrebu predstaviti novi album, ali i cijeli niz singlova iz više od 20 godina duge karijere. Jedan od najvećih hitova zapravo je njen prvi, i danas se svi sjete pjesme I Try kojom je zauvijek osvojila srca slušatelja. Izašao je 1999. na njenom prvom albumu On How Life Is, iako se pjesma prije toga našla i u romantičnoj komediji s Jennifer Aniston Picture Perfect, Macy nije vjerovala da će joj pjesma postati toliko veliki hit. "Činilo mi se da je refren pretrpan. Nisam mislila da će ga ljudi zapamtiti", rekla je davno za The Guardian.

Danas 23 godine i na desetke hitova kasnije Macy se rado vraća u Hrvatsku, ovo joj je treći posjet našoj zemlji. Uz novi album The Rest koji je nastao za vrijeme pandemije i ima simbolično ime - odmor, na koncertima u ostatku Europe nije izostavila i svoje najveće hitove: Sweet Baby, Glad You’re Here, Relating to a Psychopath, I Try, Sexual Revolution, Come Together, She Ain’t Right For You, Still, Caligula, kao i pjesme s novog albuma poput Every Night i Thinking Of You. Vjerujemo da će njezini obožavatelji doći na svoje.

Ulaznice su u prodaji po cijeni 200 kuna (26,54 eur). Na dan koncerta cijena će biti 230 kuna (30,54 eur). Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i Entria kao i online.

Pravila nagradnog natječaja: ‘Gloria vas vodi na koncert Macy Gray u Zagrebu‘

Linker
06. svibanj 2024 19:19