Jamie Campbell Bower u Rimu

 ABACA/SHUTTERSTOCK
PRVE FOTOGRAFIJE

Stigle su prve fotografije sa seta "Stranger Thingsa", u fokusu je popularni glumac koji ima 3287 razloga za slavlje

Engleski glumac, model i glazbenik James Campbell Bower zvijezda je pete sezone iznimno popularnog znanstveno-fanatastičnog serijala "Stranger Things", čijie je snimanje započelo u Sjedinjenim Državama.

Engleski glumac, model i glazbenik James Campbell Bower zvijezda je pete sezone iznimno popularnog znanstveno-fanatastičnog serijala "Stranger Things", čijie je snimanje započelo u Sjedinjenim Državama.

Prve fotografije sa seta pete sezone popularnog Netflixovog znanstveno-fantastičnog serijala "Stranger Things" oduševile su obožavatelje koji su se namučili da na njima prepoznaju 35-godišnjeg engleskog glumca Jamesa Campbella Bowera. Njegova mogućnost transformacije je i inače, naime, fascinantna, a udružena s vještinom majstora maske i kostimografa "Stranger Thingsa" daje nevjerojatne rezultate.

Jedan od najzgodnijih glumaca, koji je lani u studenom proslavio 35. rođendan, u petoj sezoni nastavlja gdje je stao u prethodnoj i ponovno igra ulogu Henryja Creela/Vecne, jednog od glavnih pokretača radnje.

image

U posljednjoj sezoni Jamie igra Henryja Creela/Vecna

CHRISTOPHER OQUENDO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Premda je "Stranger Things" originalno zamišljen kao serijal s maksimalno četiri sezone, njegov uspjeh potaknuo je producente na snimanje i pete sezone, koja je najavljena početkom godine kad se glumačka ekipa predvođena Winonom Ryder i Davidom Harbourom prvi put okupila na čitaćoj probi.

Četvrta sezona bila je po općem mišljenju - najmračnija, a to je možda i razlog što je obarala rekorde gledanosti i stekla titulu "najgledanije sezone" serije na engleskom jeziku.

image

Jamie Campbell Bower na setu petog nastavka popularnog serijala "Stranger Things"

CHRISTOPHER OQUENDO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Kako god, snimanje pete sezone će potrajati do kraja kalendarske godine, a početak emitiranja planira se u 2025. kad će fanovi napokon doznati kako će se razriješiti neobični i dramatični zapleti koji su godinama intrigirali njihovu pozornost.

Uoči početka snimanja Jamie Campbell Bower, koji se osim glumačkom karijerom može pohvaliti i glazbenom kao frontmen londonskog benda "Counterfelt", nakon čega je počeo nastupati i samostalno, objavio je da nakon devet godina života bez ovisnosti sad ima 3287 razloga za slavlje.

image

Jamie Campbell Bower na premijeri filma ‘Državni neprijatelj‘

SHUTTERSTOCK

Toliki je, naime, zbroj svih dana u devet godina otkako se Bower oslobodio ovisnosti o drogama i alkoholu, zbog čega je svojedobno u mentalnom rastrojstvu završio na bolničkom liječenju.

image

Jamie Campbell Bower u Rimu

ABACA/SHUTTERSTOCK

"Žao mi je i još jednom se ispričavam svim ljudima oko sebe koje sam u tom stanju neuračunljivosti povrijedio, ali s vremenom sam naučio da se moram ispričati i samome sebi, jer je to vrijeme kad sam živio u uzdama demona za mene nepovratno izgubljeno. No, mnogo toga sam naučio i shvatio da život ima najviše smisla kad se živi u potpunosti i kad ste u potpunosti svjesni mogućih posljedica svih svojih postupaka", izjavio je Jamie Campbell Bower, koji posljednjih godina uživa u vezi s talent menadžericom Jessicom Moloney. Prije nje bio je u vezi s kolegicama Bonnie Wright i Lily Collins s kojom je u u šest godina - od 2012. do 2018. ni sam ne zna koliko puta prekidao i započinjao iznova.

image

Lily Collins i Jamie Campbell Bower proveli su šest godina u vezi s čestim prekidima

MPNC/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njegovoj popularnosti pridonijela je i karijera modela: bio je zvijezda Burberryjeve kampanje za proljeće/ljeto 2014., snimao je editorijale za Dolce & Gabbanu, Dior i Fendi, lani je na milanskom Tjednu mode nosio reviju kuće Tom Ford, a trenutačno je promotor modne kuće Saint Laurent.

image

Jamie Campbell Bower u vezi je s talent menadžericom Jess Moloney

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Linker
07. lipanj 2024 18:03