instagram
STIGLA BLIZU CILJA

Danijela Dvornik učinila je čudo od kuće na Braču, a mnoge je raznježio njezin kutak uspomena

Obiteljskoj kući Dvornikovih u Sutivanu na Braču Danijela Dvornik udahnula je novi život. Nakon višemjesečnog rada njezina vizija došla je do vrhunca, a ona je, slažu se njezini pratitelji na društvenim mrežama, postala prava majstorica za preuređenja interijera.

"Kuća nije samo struktura, kuća je osjećaj. Kuća je oličenje i slika vlasnika. Kuće mogu biti velike ali tako hladne i dosadne, ali pravi je izazov od nečeg malog napraviti nešto "veliko" i ugodno. Uživam u kreiranju ove male kuće, nije još sve gotovo, sad slijede kozmetički zahvati i lickanje", napisala je kraj novih fotografija svoje kuće na Braču Danijela Dvornik i uživala u komentarima.

"Hvala Bogu na ukusu. S obzirom na to da u zadnje vrijeme vidim samo sterilne bijelo-sivo-crne kombinacije. Divna je kućica", stoji u jednom, dok je druge oduševila emotivnim detaljem, na zidu sobe su cijeli žid je posvećen uspomenama, a najviše prostora zauzeli su Boris i Dino Dvornik. "Najljepša je postelja i noćni ormarići i slike Dvornikovih", stoji ispod novih fotografija.

instagram

instagram

U srpnju prošle godina Danijela Dvornik je angažirala majstore koji su odradili temeljni dio posla oko renoviranja kuće, no čim je i sama doputovala na Brač, bacila se na posao i vrlo velik dio posla odradila sama.

instagram Danijela Dvornik

instagram

instagram Danijela Dvornik

"Radim uglavnom, farbam zidove, brusim polako dovodim kuću u kakav takav red, čišćenju nema kraja, metla mi je najbolja prijateljica, umorna sam, ruke su mi pune žuljeva, ali ne odustajem. U vrijeme "sieste" bacim se u more da se malo osvježim, a onda se opet bacanje na posao. Navečer mi tijelo i mozak "rade" sinkronizirano, oboje su mrtvi. Bacim se u krevet i zaspim. Usprkos svom tom poslu, neredu, prašini.... isto sam sretna jer sam sve bliže zamišljenoj slici zgotovljene kuće u glavi", napisala je početkom kolovoza, a nakon pet mjeseci rada cijeli prostor blista. Izgleda da će s Danijela dobiti novi angažman jer mediji ne prestaju govoriti o tome kako Ella i Charles imaju plan kupiti kuću u Istri, a ne sumnjamo da će od iskusne Danijele potražiti poneki praktični savjet.

Linker
16. travanj 2024 07:42