Priuštite im najbolje

Psi i mačke kao inspiracija za luskuzne dodatke: Otmjena robica i krevetići dostojni svakog dlakavca

Ako želite da se i vaš ljubimac osjeća kao kralj u svom domu, ali i izvan njega, bacite oko na neke od najluksuznijih dodataka za pse i mačke s potpisom najvećih svjetskih modnih imena.

Njemačka tvrtka za proizvodnju namještaja za životinje LucyBalu predstavila je viseću mrežu za mačke Swing s potpisom Choupette, ljubimice pokojnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Iako joj novca ne nedostaje, jer joj je Kaiser Karl oporučno ostavio dio nasljedstva, Choupette će tim poslovnim potezom solidno zaraditi. Naime, cijena viseće mreže izrađene od vunenog filca, dimenzija 65x35 centimetara, iznosi 159 eura, odnosno oko 1200 kuna.

A za vlasnike koji žele da njihovi psi budu jednako kvalitetno, otmjeno i skupo odjeveni poput njih, američki brend Pagerie, koji se reklamira kao "prva svjetska luksuzna modna kuća za ljubimce", ima rješenje.

image
Pagerie ogrlica za pse.
PAGERIE

Njihova kolekcija psećih ogrlica i povodaca Sahara izrađena je u istoj manufakturi u kojoj Hermes proizvodi skupocjene Birkin torbice, a metalni dijelovi napravljeni su od najčvršćeg čelika koji se koristi za jahte. Cijena ovih modnih dodataka za ljubimce je od 380 do 720 dolara.

image
Pagerie kolekcija psećih povodaca i ogrlica proizvodi se u istoj tvornici kao i luskuzne Hermes torbice.
PAGERIE
Linker
15. travanj 2024 20:21