zavirite unutra

Tko bi se ovoga odrekao ako ne mora: Janet Jackson nakon 25 godina prodaje svoj njujorški dom!

Jedna od najuspješnijih pjevačica i mlađa sestra preminulog kralja popa Michaela Jacksona za svoj luskuzni dom na Manhattanu traži vrtoglavih 9 milijuna dolara.

Glazbena ikona Janet Jackson nakon 25 godina prodaje njezinu njujoršku rezidenciju, a cijena je "prava sitnica". Za stan koji se nalazi na 34 katu luksuznog nebodera na Manhattan, želi dobiti 9 milijuna dolara.

image

Janet je jedna od najbogatijih glazbenica.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Iz agencije koja zastupa Janet, ne žele potvrditi da je riječ o tom iznosu, no stan se već našao na stranicama ugledne kuće Sotheby's, sa svim relevantnim podacima.

image

Janet će na stanu zaraditi trostruko više nego što ga je platila 2009.

SOTHEBY‘S INT REALTY/PLANET/PLANET/PROFIMEDIA

Prema njima, Janetin njujorški dom velik je dvjestotinjak metara četvornih, a sastoji se od tri spavaće sobe s kupaonicama te dnevnom sobom i kuhinjom. Kao poseban luksuz ističe se pogled na Central park, osobito iz dnevne sobe čiji su zidovi od stakla, a najbolji mamac za kupce je činjenica da je vlasnica slavna pjevačica.

Čitajte i: PROCURILI NAJSOČNIJI DETALJI IZ DOKUMENTARCA O JANET JACKSON: SLAVNA PJEVAČICA RAZOTKRIVA TAJNE SVOJE OBITELJI!

image

Spavaća soba Janet Jackson.

IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

Razlog zbog kojeg Janet prodaje ovaj stan, koji je inače kupila 2009. i to za trostruko manju cijenu, nije poznat. No, sigurno je da u pitanju nisu financijski problemi. Janet je jedna od najuspješnijih pjevačica na svijetu čije bogatstvo premašuje čarobnu brojku od milijardu dolara. Vjerojatnije je da više nije emotivno vezana uz njega, budući da New York Post tvrdi da u stanu nije bila od 2019.

image

Stan ima tri luskuzno opremljene kupaonice.

IMP FEATURES/IMP FEATURES/PROFIMEDIA

'Kad god sam ulazila u moj stan odmah bi se osjetila spokojno. Gledajući kroz svoje staklene zidove mogla sam uhvatiti svu čaroliju i uzbuđenje New Yorka”, kazala je prije nekoliko godina Janet za Journal. Očito tako više ne misli i ne osjeća.

Linker
18. travanj 2024 15:55