bonami

U Hrvatsku stigao vrhunski Bonami namještaj! Uljepšajte svoj prostor kvalitetnim, povoljnim i posebnim detaljima

Kupci mogu birati od manjih proizvoda, tepiha i tekstila do namještaja te lepezu stilova, od industrijskog i rustikalnog do romantičnog i glamuroznog.

Bonami, jedan od najvećih europskih trgovaca namještajem i proizvodima za dom, stigao je u Hrvatsku, s više od 45 tisuća proizvoda u svojoj e-trgovini, a najavljuje i otvaranje fizičke trgovine u Zagrebu.

Bonami želi nadahnuti kupce na stvaranje lijepih interijera i domova ugodnih za život te stoga nudi visokokvalitetne, a istodobno povoljne proizvode, kao i vrhunsku uslugu, od besprijekorne dostave do usluge dizajnera za interijere.

Ponuda je za sada usmjerena na iznimno raznovrsne dodatke i ukrase za dom te manji namještaj, kao što su fotelje, stolići i tepisi, a sljedećih mjeseci proširivat će je i većim komadima kao što su dvosjedi, trosjedi, komode i ormari. Uz to, Bonami kupcima nudi brzu dostavu u roku od dva do četiri radna dana ili najviše pet dana za neke dijelove Hrvatske za više od 20 tisuća proizvoda koje ima spremne na skladištu.

image
Bonami
PROMO

Kupci će moći odabrati i proizvode koji se proizvode nakon narudžbe, a dostava je u roku od nekoliko tjedana. Također, povrat je moguć 365 dana nakon kupnje, u originalnom pakiranju proizvoda i bez navođenja razloga za povrat. Proces je prilagođen potrebama kupaca, tako da mogu samostalno vratiti proizvod na adresu Bonamija u Hrvatskoj ili će ga na kućnoj adresi kupca preuzeti Bonamijeva dostava, nakon dogovora sa službom za korisnike.

Čitajte i: Mirjana Mikulec o najnovijem projektu: ‘Pozitivne rekacije ohrabrile su me da idemo dalje‘

image
Pavel Voparil, predsjednik Uprave Bonamija.
PROMO

"Kupci u Hrvatskoj vole online kupnju i tržište stalno raste, bez naznaka usporavanja. No, potencijal je i dalje velik, osobito za pouzdanu e-trgovinu kao što je Bonami. Uvjeren sam da će lokalni tim u Hrvatskoj dovesti Bonami tijekom sljedeće tri godine među tri vodeće domaće online trgovine s ponudom namještaja i proizvoda za dom, jednako kao što smo to već napravili na tržištima u Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj", rekao je Pavel Voparil, predsjednik Uprave Bonamija.

Kupci su prepoznali prednosti

Voparil je kompaniju osnovao 2013. godine u Češkoj, a već sljedeće godine proširila se u Poljsku te zatim u Slovačku, Rumunjsku i Mađarsku. Najnoviji val ekspanzije doveo je Bonami u Hrvatsku, Sloveniju, Litvu i Latviju. Voparil ističe da 2020. nije bila jednostavna, ali su ostvarili poslovni uspjeh jer su kupci prepoznali prednosti koje im nudi online kupnja u odnosu na konkurenciju koja je ponajprije usmjerena na svoje fizičke trgovine.

image
Bonami
PROMO

Ostvareni uspjeh usmjeravaju na daljnji rast i širenje, a dolazak u Hrvatsku procjenjivali su na osnovi ekonomskih i demografskih pokazatelja te stanja u industriji i kod konkurencije.

Presudilo je povjerenje u rast hrvatskog tržišta i gospodarstva, ističe Voparil, kao i spremnost Bonamija na daljnju internacionalizaciju poslovanja, s fokusom na jedinstvenost svakog tržišta i učinkovitost poslovnih procesa.

image
Bonami
PROMO

Ponuda obuhvaća cijelu lepezu stilova, od industrijskog, rustikalnog, romantičnog ili skandinavskog do glamuroznog, kao i sve potrebe kupaca i sve prigode, od školaraca do proslave blagdana.

Linker
05. travanj 2024 14:46