Na prodaju

Zavirite u raskošni dom jedne od najpoznatijih voditeljica: Ni 4700 četvornih metara nije joj dovoljno

Ellen DeGeneres sa svojm je suprugom odlučila raskošnu kuću s neodoljivom okućnicom staviti u prodaju te tako pokušati zaraditi dva milijuna dolara.

Iako su Ellen DeGeneres (64) i supruga Portia De Rossi (49) relativno nedavno kupile kuću u gradu Montecito u Kaliforniji za 12 milijuna dolara, obnovile je i stvorile raskošan dom kao iz najljepših magazina o interijerima, ipak su je odlučile prodati te zaraditi na njoj dva milijuna dolara.

image
GROSBY RISKIN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Kako posjeduju nekoliko nekretnina vrijednih milijune dolara čini se kako im ova kuća nije toliko prirasla srcu pa će uskoro vjerojatno imati nove vlasnike.

image
GROSBY RISKIN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Kuća ima čak 4700 četvornih metara stambenog prostora - to se odnosi na glavni dio i zasebne studijske zgrade koja se može koristiti kao apartman za goste, a ima i teretanu te ured.

image
GROSBY RISKIN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Glavna kuća ima tri spavaće sobe, četiri kupaonice, prostrani, kako to Amerikanci zovu "primarni apartman", a u njemu dvostruke ormare i prekrasnu kadu s drugim tušem na otvorenom.

image
GROSBY RISKIN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zavirili smo u fotogenične domove poznatih Hrvatica: Bijela boja, minimalizam i luksuz na svakom koraku

image
GROSBY RISKIN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Granica između unutarnjih i vanjskih životnih odijeljena je staklenim vratima. Privatni vrt ispunjen je fontanama i raskošnim botaničkim biljkama.

image
GROSBY RISKIN/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Ellen DeGeneres nema samo smisla za dizajn već i za romantiku. Upravo je time osvojila i svoju 15 godina mlađu suprugu. Kada god bi 49-godišnja glumica otišla na neki put, slavna bi joj voditeljica hotelsku sobu, u kojoj će odsjesti, dala ukrasiti ružinim laticama kojima bi se formiralo srce. To je samo jedan od primjera kojima je Ellen svojoj voljenoj supruzi davala do znanja koliko joj je do nje stalo.

image

Ellen DeGeneres i Portia de Rossi

CHARLEY GALLAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zavirite u kuću poznate voditeljice u kojoj se nije štedjelo, a posebno oduševljava vanjski dio

Inače, njihova ljubavna priča traje već 17 godina. "Znala sam da je ona prava u trenutku kada sam je prvi puta ugledala, no trebale su mi tri godine da joj kažem što osjećam prema njoj, jer u to doba, kada sam snimala ‘Ally McBeal’, nisam se javno deklarirala. Bila sam u strahu javno pričati o tome da volim žene, smatrala sam da će zbog toga mojoj karijeri doći kraj. Upravo zbog toga nisam ni razmišljala o vezi s najpoznatijom lezbijkom na svijetu”, ispričala je Portia svojedobno kod Oprah priznavši da je to bila ljubav na prvi pogled.

Linker
15. travanj 2024 22:46