screen shot
imanje iz snova

Zavirite u raskošnu vilu koje se Michael Douglas svim silama pokušava riješiti

Glumac Michael Douglas napravio je neodoljiv video kako bi dodatno zainteresirao kupce za vilu koju je kupio prije 30 godina sa svojom prvom suprugom.

Dobitnik Oscara Michael Douglas (74) svoju slavu je iskoristio kako bi privukao kupce da se zainteresiraju za njegovu raskošnu vilu na Mallorci koju pod hitno želi prodati. U imanje se zaljubio prije 30 godina i odmah ga je kupio, doduše za 3,5 milijuna dolara s prvom suprugom Diandrom Luker, kćerkom austrijskog diplomata, a mnogo vremena je tamo provodio sa sadašnjom suprugom Catherine Zetom-Jones i njihovo dvoje djece - Dylanom (18) i Carys (16).

Imanje s luksuznim vinskim podrumom, maslinama, bazenima i privatnom plažom u Španjolskoj glumac prodaje za 32,4 milijuna dolara, a u video u kojem se hvali imanjem ima ulogu naratora.

Impresivno imanje 'S’Estaca' sastoji se od sedam zgrada, odiše luksuzom i bogatom poviješću. Sagradio ga je nadvojvoda Ludvig Salvator, austrijski aristokrat. Ima dvije vikendice, pet apartmana i deset spavaćih soba, 11 kupaonica, kazalište, bazen, knjižnicu, podrum i vinograd. Nekada su se na njemu odmarale velike zvijezde poput Toma Cruisea, Nicole Kidman, Michelle Pfeiffer i Jacka Nicholsona.

screen shot

screen shot

screen shot

screen shot You Tube

You tube

Screen shot/ You Tube

Cijena je prava sitnica, a prodaje se za 32,4 milijuna dolara u sklopu agencije Florian Hofer of Engel &Vӧlkers. Douglas je ovu luksuznu kuću već stavio na prodaju 2014. godine, kada je za nju tražio vrtoglavih 60 milijuna dolara.

S bivšom suprugom Diandrom Luker rastao se 2000. nakon 23 godina braka, no nakon što se razveo, slavni glumac je zjavio da je to trebao učiniti i ranije.

'Nemam ništa protiv nje i zapravo jako cijenim svoju prvu suprugu. No, trebali smo taj brak zaključiti osam ili 10 godina ranije', izjavio je za britanski The Mirror.

Linker
20. travanj 2024 00:11