za one kojima nije prerano

Zbog nove IKEA božićne kolekcije već maštamo o blagdanima

U robnoj kući IKEA pripreme za božićne blagdane službeno mogu početi. Od početka listopada dostupna je blagdanska kolekcija, nadahnuta modernim proslavama i druženjima.

Među blagdanskom kolekcijom nalazi se tako prigodno posuđe, tanjuri za posluživanje, zdjele, stalak za serviranje ukusnih zalogaja i ostalih namirnica. Uz ovo će se posuđe uklopiti blagdanski stolnjak s crvenim motivima.

Promo

Promo

Zaigranim ukrasima, među kojima se ističu papirnate zvijezde i kuglice crvenih i plavih nijansi te s prugicama, radovat će se oni najmlađi, ali i roditelji, pa će tako ukrašavanje doma postati zabava za cijelu obitelj.

Žele li se mališani ove godine okušati i u pečenju blagdanskih slastica ili ukrašavanju kućica od đumbira, u kolekciji za njih se nalazi posebna pregača crvene boje i motiva te kuharske kape. Za one koji se, pak, više vesele gotovim kolačima, VINTERSAGA linija donosi keksiće s đumbirom i čokoladne karamele.

Promo

Promo

Sastavni dio blagdana su i pokloni pa ove godine pozivaju na održivije zamatanje, pri čemu i sam omot postaje dio poklona. Tako poklon možete omotati ručnikom i ukrasiti rasvjetnim lancem, a ako se odlučite za poklon u obliku slastica, jednostavno ih spremite u posude.

Promo

Viseće zvijezde ili svijećnjak STRÅLA, što znači svjetlo na švedskom, svakom kutku doma daju svjetlost i toplinu. Stolu za blagovanje blagdanski će štih donijeti svijećnjak STRÅLA s tri svijeće na baterije s ugrađenim timerom koji će upaliti ovu LED rasvjetu svaki dan u isto vrijeme – i diskretno pozvati na zajednički objed.

Promo

Promo

Promo

Promo

Linker
19. travanj 2024 06:55